DEL

Opel har opgraderet deres Vivaro kassevogn, så det mest populære ekstraudstyr nu er blevet standardudstyr. Nyheden hedder Vivaro Edition Plus, og den afløser alle øvrige Vivaro versioner. Listen over standardudstyr får Vivaro Edition Plus til at ligne en veludstyret personbil med blandt andet navigation, DAB radio, aircondition, fartpilot, bakkamera, parkeringssensor, regnsensor og motorvarmer.

Opel Vivaro blev Årets Varebil i Danmark i 2015 har siden ligget i toppen af salgslisten på det danske marked. Sammenlignet med de øvrige varebiler i klassen er Vivaro Editon Plus en af de bedst udstyrede.

– Vi mærker en øget interesse hos brugerne af disse biler for komfortudstyr, som man er vant til fra personbiler. Ved at gøre det meste komfortudstyr til standard på Vivaro, kan vi få prisen på udstyret endnu længere ned til gavn for kunderne, siger Fleet Manager hos Opel Danmark, Per Larsen.

Listepriserne for Vivaro Edition Plus begynder ved 197.800 kr. plus moms og topper ved 228.500 kr. plus moms for en 145 hk BiTurbo. Vivaro Edition Plus kan også leases på en fire årig aftale til 1650 kr. pr. måned inklusive finansiering og service eller i 36 måneder til 1695 kr. pr. måned.

Kommentarer