DEL

Toyota præsenterer i perioden 5. – 20. januar Toyota Markedsdage med et såkaldt 0-lån med en særlig lav rente fra 3,45 procent, hvilket betyder, at uanset om du låner 100.000 kr., 200.000 kr. eller 300.000 til en fabriksny bil, er der store besparelser at hente. Faktisk falder den månedlige ydelse med mere end 300 kr. pr. måned under Toyota Markedsdagene i januar i forhold til normalt ved et lånebeløb på fx 300.000 kr., ligesom ydelsen også falder ved andre lånebeløb.

Det er således muligt at blive ejer af fx en fabriksny Toyota Aygo med 0 kr. i udbetaling og en månedlig ydelse på omkring 1.200 kr. Hvis Aygo er for lille, vil du kunne blive ejer af en fabriksny Toyota Yaris for lidt over 1.600 kr. om måneden, uden du behøver at betale en krone i udbetaling. Er du mere til crossovers, så overvej lige Toyota C-HR, hvor du slipper med under 3.000 kr. om måneden helt uden udbetaling.

For 25.000 kr. ekstraudstyr uden merpris

Udover mulighederne for at købe en bil uden at lægge en krone i udbetaling frister Toyota med flere attraktive pakketilbud, hvor du kan få ekstraudstyr med til en værdi af op til 25.000 kr. helt gratis i perioden fra 5. til 20. januar.

Vælger du fx en Toyota C-HR i udstyrsvarianten C-LUB Selected til 273.990 kr. med Smart-pakke til 20.000 kr. ekstra medfølger uden merpris også en LED-pakke, som omfatter LED-forlygter med dynamisk blinklys, LED-tågeforlygter og LED-baglygter til en samlet værdi af 25.000 kr. Så får du en bil med bl.a. nøglefri adgang, 12 parkeringssensorer, parkeringsassistent, blind vinkel overvågning, bakkamera, 18” alufælge og varme i både forsæder og rat.

En anden nytårspakke fås til Yaris i udstyrsvarianten T3 <og H3 og er en såkaldt Smart-pakke, der bl.a. rummer støjreducerende akustisk forrude, bakspejl med automatisk nedblænding, automatisk foldbare sidespejle, nøglefri betjning samt LED-kørelys foran og LED-baglygter til en værdi af 10.000 kr. Men her vil du altså heller ikke skulle give en krone mere for det ekstra komfortudstyr.

Lille bil spækket med udstyr

Den lille Toyota Aygo, står klar i en særlig udstyrsvariant med navnet x-clusive. Som du måske kan fornemme ud fra navnet, er der tale om en udgave med en del udstyr som fx 15” maskinpolerede alufælge, sort eller sølvfarvet tag afhængig af bilens farve, 7” touch skærm med Apple Carplay, bakkamera, dellædersæder og automatisk nødbremse, der fungerer ved hastigheder helt op til 80 km/t. Aygo x-clusive varianten koster normalt 124.990 kr., men kan under Toyotas Markedsdage købes med 15.000 kr. i rabat for blot 109.990 kr.

Ønsker du hverken at benytte dig af 0-lån, omfattende udstyrspakker uden merpris eller en veludstyret Aygo med stor rabat, kan du blot nøjes med at få finansieret din fabriksnye hybridbil til en særlig lav variabel hybridrente på 0,95 procent fra 5. til 20. januar. Det sker gennem Toyotas eget finansieringsselskab Toyota Finans, der fem gange i træk af Forbrugerrådets magasin Tænk Penge – og senest i oktober – er blevet kåret til at tilbyde Danmarks bedste billån.

Kommentarer