DEL

Skoda Superb er kendt for sin rummelighed med et kæmpe bagagerum og masser af benplads. Nu har Superb fået endnu mere udstyr, samtidig med at den har Skodas nye, markante design med blandt andet nye forlygter og Skoda skrevet elegant med store bogstaver på bagklappen. Den faceliftede Superb koster fra 299.995 kr. inkl. tre års service- og reparationsabonnement. Altså får du både en stor familiebil til en lav pris og slipper for at skulle bekymre dig om udgifter til service- og reparation de første tre år/45.000 km.

Apropos at slippe for bekymringer kan du også privatlease den nye Superb fra 4.499 kr. om måneden med 9.995 kr. i udbetaling. Det er en lav udbetaling for en bil i den klasse – især når man tager i betragtning, at det er en Superb 1.5 TSI ACT 150 hk Style med turbobenzinmotor og et højt udstyrsniveau. 

Se vores video fra præsentationen af den faceliftede Skoda Superb tidligere på året lige her:

Superb Active

Den Superb, som koster fra 299.995 kr. og 310.000 kr. som stationcar, er en Superb 1.5 TSI ACT 150 hk Active. Merprisen for DSG-automatgear er 35.000 kr. Active har bl.a. LED-forlygter med LED-kørelys samt LED-tågeforlygter, et Bolero-infotainmentsystem med Apple CarPlay, DAB+, Bluetooth samt Phonebox med trådløs opladning og forstærkning af mobilsignalet. Desuden byder Active på Care Connect i ét år, multifunktionslæderrat, Climatronic-klimaanlæg med to zoner, fartpilot med hastighedsbegrænser, træthedsassistent, parkeringsassistent bag og nøglefri start/stop.

Superb Ambition

Næste udstyrsniveau er Ambition. Det føjer 16’’ Orion-alufælge til udstyrslisten, som også omfatter Climatronic-klimaanlæg med tre zoner, el-førersæde med memory, el-indfældbare sidespejle med automatisk nedblænding og memory, lysassistent (coming home/leaving home), regnsensor, tågeforlygter med drejelys samt parkeringssensor for og bag. Superb 1.5 TSI ACT 150 hk Ambition fås fra 330.000 kr. inkl. 3 års service- og reparationsabonnement.

Superb Style

Udstyrsniveauet Style har størstedelen af udstyret fra Active og Ambition, men forkæler også fører og passagerer med bl.a. 17’’ Stratos-alufælge, Ambiente-belysning i kabinen, Canton-soundsystem, el-forsæder med memory i førersiden, fjernlysassistent og nøglefri betjening. Superb 1.5 TSI ACT 150 hk Style koster fra 360.000 kr. inkl. tre års service- og reparationsabonnement, hvis altså ikke man vælger at privatlease den.

Superb Sportline

Superb fås også som Sportline med ekstra sportsligt udstyr – bl.a. antracitfarvede 19” Vega-alufælge, Matrix LED-forlygter samt LED-baglygter med animeret blinklys, sportssæder foran i alcantara, sportsundervogn, driving mode select med memory i bilnøglerne, multifunktionsrat med skiftepedaler, Sunset – ekstra mørktonede ruder bag, alupedaler, sort himmel i kabinen og el-bagklap. Superb 2.0 TSI 190 hk DSG Sportline koster fra 486.000 kr.

Superb som firmabil

Superb Sportline fås også som firmabil ligesom de veludstyrede Superb Business og Superb Business Executive, der alene er til firmabilskunder. Skoda Superb er populær som firmabil, fordi den er både komfortabel og præsentabel, samtidig med at den har masser af udstyr og beskatningspriser fra kun 297.283 kr. Her skal du dog være opmærksom på, at der ikke medfølger tre års service- og reparationsabonnement til Superb som firmabil.

 

Kommentarer