DEL

Vi køber biler som aldrig før, og den største andel af det salg sidder de små biler på. Hos Seat er det Mii, der får stor opmærksomhed. Derfor starter mærkets forhandlere med ’Super sale’, når årets første weekend-åbent afholdes den 7. og 8. januar.

’Super sale’-prisen på SEAT Mii er 85.500 kr. for en fem-dørs Style-version, der inkluderer komfortudstyr som aircondition, fjernbetjent centrallås, elruder foran og desuden har hele fire års garanti som standard.

Kend udgifterne i 2017

Tendensen er, at danske bilkøbere ikke har lyst til at bruge tid på alt det praktiske omkring bilkøbet som forsikring, service og vedligeholdelse. Derfor vinder tiltag som Seat Komplet indpas i Danmark. Her inkluderes alle udgifter i en samlet pakke, og kunderne vælger netop denne løsning for kun at skulle tænke på én ting – en samlet månedlig udgift.

Det er altså slut med at skulle tænke på udgifter til finansiering, forsikring samt service og reparation. Med en Seat Komplet-løsning på Seat Mii starter prisen i 2017 fra under 1.600 kr. om måneden.

Fakta om ’Super sale’ på Seat Mii:

Seat Mii Style fem-dørs fra kun 85.500 kr.
Style-version inkluderer bl.a.:
– Aircondition
– Fjernbetjent centrallås
– Elruder foran
– Radio/CD med 6 højtalere
– Safety assist
– Karrosserifarvede dørgreb og sidespejle
– Højdejustérbart rat og førersæde

Kommentarer