DEL

Citroën Berlingo har altid været en bil, der har turde give kunderne, hvad de efterspørger i praktik, komfort og funktionalitet. En bil, der har været klassens mobbeoffer nummer ét, men alligevel en bil, der har været en uundværlig livspartner i mange familiers hverdag, samt løst et utal af logistiske udfordringer. Rent faktisk er Citroën Berlingo solgt i mere end 3,3 millioner eksemplarer verden over.  

Den nye Berlingo har ingen intentioner om at lade den stolte arv gå til spilde eller ikke følge i de store fodspor. Men derimod igen på bedste Citroën-vis samt på sin egen moderne og eventyrlige måde – inspireret af nutidens trends og behov – gå ind i klassen med oprejst pande og ranke skuldre.

Danmarkspremieren for personbilsversionen af denne nye Berlingo er altså en super vigtig begivenhed for Citroën. Det er en model, der vil være et godt køb for familier, der ønsker en bil til en aktiv livsstil, hvor den skal give frihed og plads til fællesskab. Og samtidig er den en bil, hvor rummelighed, optimisme og komfort i alle former samt menneskelige værdier er i højsædet.

Den nye Berlingo fås med et utal af smarte, brugbare løsninger som fx de tre individuelle sæder på  anden sæderække, der ikke bare giver mulighed for tre barnesæder, men kombineret med et helt sammenfoldeligt passagersæde, så giver det mulighed for at transportere genstande helt op til 2,70 m. og 3500 l. bagage i M-versionen.

En kæmpe fordel, når familien skal på storindkøb, hente barnet som er for træt til at cykle hjem og cyklen derfor skal med i bilen, eller hvad den aktive familie nu har brug for at bruge den alsidige bil til, der i øvrigt findes med både fem og syv sæder.

De danske Citroën forhandlere åbner dørene og byder velkommen til premieren på den nye Berlingo med Åbent Hus i weekenden den 17-18. november til priser, der starter fra 184.990,- for den veludstyrede variant, som Citroën kalder Street, der bl.a. inkluderer Bluetooth, aircondition, justerbart førersæde, varme i forsæder, fartpilot, multifunktionsrat i læder, men også sikkerhedsudstyr som active safety brake, lane assist, manuel håndbremse, hill assist og selvfølgelig en masse  opbevaringsrum.

 

 

Kommentarer