DEL

Der er ingen slinger i valsen hos den danske Peugeot-importør. Man regner med, at den nye elektriske 208’er bliver så stor en succes, at det vil være en god idé, at forhåndsreservere den.  Peugeot e-208 er en typisk Peugeot med et selvsikkert design og det futuristiske i-Cockpit med 3D head-up display. Bilen er udstyret med en 100 kW elmotor, der yder 136 hk og har et drejningsmoment på 260 Nm (fra 0 km/t).

Batterierne, der optager 220 L, er placeret under gulvet, hvilket betyder, at pladsen i både kabinen og bagagerummet er den samme som i Ice-versionerne. Peugeot e-208 er udstyret med et 50 kW høj kapacitets batteri, som giver bilen en rækkevidde på op til 340 km efter WLTP standard (450 km efter NEDC standard). Det har en garanteret levetid på otte år eller 160.000 km med 70% af dens opladningsevne.

Peugeot e-208 kan lades på tre forskellige måder:

Du kan bruge en helt almindelig husholdningsstikkontakt eller et særligt Legrand Green Up stik med det medfølgende opladningskabel.

Du kan lade via en Wall Box, som giver en fuld opladning på fem timer og et kvarter for den tre-fasede version (11 kW) eller på otte timer for versionen med mono-fase (7,4 kW).

Eller du kan oplade ved en offentlig ladestander – det er muligt at bruge 100 kW ladere og det giver 80% opladning på en halv time. Peugeot e-208 kan forhåndsreserveres på mærkets hjemmeside.

Kommentarer