DEL

Den nye Nissan Qashqai er opgraderet både ude og inde, og lige nu fås dieselmotor til samme pris som benzin. Priserne starter ved kr. 235.407, og vælger du diesel (f.eks. en 110 hk dCi i stedet for 115 hk DIG-T) koster det altså det samme. Herudover er der opgraderingspakker uden merpris, hvis du vælges Acenta, N-Connecta eller Tekna udstyrsvarianter. F.eks. fås en Qashqai Acenta fra kr. 262.787. Og her opgraderes så gratis med en NissanConnect navigation, der normalt koster kr. 11.100 ekstra.

Storebror X-Trail er også blevet opgraderet. Og nu kan den fås fra kr. 291.199 kr. Vil du have kig til himlen og plads til mange fås en veludstyret Nissan X-Trail Acenta med syv sæder og elbetjent panoramatag til kun kr. 324.499.

Nissan har også gode tilbud på lagerbiler i denne weekend. Der kan spares op til kr. 20.000 på Nissan Pulsar, der er kendt for at være kompakt og alligevel har pænt med benplads. På den lille Nissan Juke kan der spares op til kr. 21.000.

Åbent Hus weekenden bliver også startskuddet for salg af den nye LEAF elbil med en rækkevidde på op til 378 km (NEDC). Den nye LEAF forventes at lande i Danmark til marts næste år, og ved introduktionen tilbydes en særlig lanceringsmodel med ekstra meget udstyr – LEAF 2.ZERO. Prisen for denne variant bliver kr. 299.900. Og købes der inden udgangen af i år, følger der gratis lader, installation og gratis strøm med i købet.

Nissan Åbent hus med super crossover tilbud afholdes i weekenden 4. og 5. november hos landets Nissan forhandlere i tidsrummet 11 til 15.

Kommentarer