DEL

Nissan har lanceret en ny specialversion af Navara pickup, som udover en lang  standardudstyrsliste byder på en masse ekstraudstyr.

Bilen med navnet Trek-1° relaterer til den geografiske position for Navarre ørkenen i det nordlige Spanien – ved -1° længdegrad, som Nissan Navara er opkaldt efter.

Nissan Navara er aktuel indehaver af titlen International Pick-up takket være bilens evne til at ”komme frem overalt” og høj komfort såvel ved offroad-kørsel som ved kørsel på almindelig vej. Den er spækket med intelligente teknologier, der giver føreren fuld kontrol, og er den perfekte partner til både arbejde og fritid.

Navara Trek-1° bliver en eksklusiv bil. Der vil kun blive produceret 1.500 eksemplarer – alle som Double Cab. Specialversionen er baseret på Tekna-topversionen af Navara, og derudover byder den på eftertragtet ekstraudstyr som standard.

Udstyret omfatter sorte sportslige stylingrør med to kraftige fremadrettede LED-projektører på den øverste del. Det giver en finish, som er både praktisk og flot.

Navara Trek-1° er også udstyret med sorte stylingrør på siderne, sorte 18” 6-egede alufælge og et nyt, smart  ladlåg. Det er fremstillet af holdbart plastik i god kvalitet med sort eller hvid finish. Det er hængslet i den ende, der er nærmest kabinen, og det kan nemt løftes op ved hjælp af en enkelt gasfjeder i hver side.

Trek-1° har lædersæder med 8-vejs-indstillelig af førersædet. Elektrisk soltag, anhængertræk, differentialespærring og reservehjul i fuld størrelse er også standardudstyr.

Trek-1° fås i to lakfarver – Pearlescent White, som er ny til Navara, og Black Metallic. Versionen har vores 2,3-liters dieselmotor med dobbelt turbolader og 190 hk, og så er den udstyret med en 7-trins automatisk gearkasse og ”on demand”-firehjulstræk.

Nissan Navara Trek-1° er til salg i Danmark nu. Og prisen bliver kr. 376.039 inkl. moms og metallak. Uden moms er prisen kr. 312.399.