DEL

Nissans fabriksrenoverede- og special-reservedele til biler udenfor garantiperioden minimerer service- og vedligeholdelsesomkostningerne.

Fordelen for kunderne er bedre service og flere valgmuligheder inden for rammerne af Nissan eftermarkedsnetværk. Det giver flere kunder mulighed for at blive i netværket, fordi det bliver billigere at eje bilerne.

Desuden nyder kunderne også godt af Nissans kundeløfte. Det omfatter et gratis tjek af bilen, gratis lånebil, prismatch, Nissan assistance vejhjælp.

Alle reservedele monteres af kvalificerede teknikere, der sikrer det højeste niveau af sikkerhed og kvalitet. Herudover er delene omfattet af samme garanti som på nye originale Nissan reservedele.

Reservedels-programmet dækker mange biler udenfor garantiperioden – inkl. crossover-modellerne Juke, Qashqai og X-Trail, tidligere generationer af Micra og udvalgte varebiler.

Nissan fabriksrenoverede reservedele er dele af høj kvalitet til en pris, som i gennemsnit er 30 % lavere sammenlignet med originale reservedele. Disse komponenter, der lever op til Nissans strenge kvalitetsstandarder, er originale Nissan reservedele, der er blevet adskilt, kontrolleret og genopbygget for at sikre total driftssikkerhed.

Denne form for genbrug minimerer CO2-udledningen fra Nissans produktion, fordi der anvendes eksisterende komponenter. Alle Nissans ombytningsdele er omfattet af samme garanti som nye originale Nissan reservedele, og der er ingen begrænsninger. Men fremstillingen af dem kræver mindre energi og ca. 75 % færre råmaterialer i forhold til at producere en ny reservedel.

Kommentarer