DEL

Sidste år endte crossoveren Nissan Qashqai på en tredjeplads blandt de mest solgte personbiler i Danmark. Faktisk var hver femte solgte crossover i hele 2017 en Nissan Qashqai! Denne placering holder bilen også her i 2018. I marts var Nissan Qashqai endda den mest solgte personbil overhovedet. Det vil Nissan gerne fejre, og derfor tilbyder man lidt ”ekstra i posen” ved Åbent Hus den 5. og 6. maj.

Diesel og mere udstyr for pengene

Qashqai er for nyligt opgraderet både ude og inde, og lige nu fås dieselmotor til samme pris som benzin. Priserne starter ved kr. 238.970, og vælger du diesel (f.eks. en 110 hk dCi i stedet for 115 hk DIG-T) koster det altså det samme. Herudover er der opgraderingspakker uden merpris, hvis der vælges Acenta, N-Connecta eller Tekna udstyrsvarianter. Den mest populære er imidlertid den fuldt udrustede Tekna+, som er proppet med en overflod af udstyr, lige fra klimaanlæg, glastag og around view monitor til eksklusive nappalædersæder og Bose premium lydanlæg. Tekna+ fås fra kun 309.970 kr. med benzin- eller dieselmotor.

Aut. til samme pris som manuelt gear

Storebror X-Trail er også blevet opgraderet, og den fås fra kr. 295.970 kr. Vil du have kig til himlen og plads til mange i bilen fås en veludstyret Nissan X-Trail Acenta med syv sæder og elbetjent panoramatag til kun kr. 330.970. På X-Trail diesel fås Xtronic automatgear lige nu for samme pris som manuelt gear. Du sparer op mod 25.000 kr. Ved køb af en ny Nissan Qashqai eller X-Trail i Åbent Hus weekenden fås tilbehør for op til kr. 10.000 med i prisen.

Kommentarer