DEL

Det ekstraordinære privatleasing tilbud på Nissan Leaf fra 3.995 kr. månedligt er på den topudstyrede variant Tekna som blandt andet byder på føreassistentsystemet Propilot, som fungerer ved kørsel i én vognbane på motorvej. Systemet gør det muligt for bilen at holde passende afstand til den forankørende, standse, sætte i gang og blive midt i vognbanen ved kørsel med høj hastighed og ved køkørsel.

En anden nævneværdig funktion er e-pedal, som giver de fleste en ny kørefornemmelse. Føreren kan sætte i gang, accelerere, decelerere og standse udelukkende ved at bruge speederen. Det giver en nem og komfortabel kørsel.

Når man kører elbil er gearkasse med en et-trins udveksling standard. Det føles næsten som kørsel med automatgear. Accelerationen i Leaf hedder 0-100 km/t og den klares på kun 7,9 sek. Og så kan Leaf “fjernbetjenes” via en app, så bilen er varmet op eller afkølet (afhængig af vejret) inden kørsel. Varme i rattet samt både i forsæder og bagsæder er også standard.

Nissan Leaf har i øvrigt scoret topkarakteren 5 stjerner i den uafhængige sikkerhedstest EuroNCAP.

Sidst, men ikke mindst er Nissan Leaf en rummelig bil med et bagagerum på 420 liter i Tekna-udgaven. Det er stort set samme størrelse som en Nissan Qashqai (430L), og kan således rumme en barnevogn eller lignende.

Udbetalingen på privatleasing af Nissan Leaf Tekna er 4.995 kr. hvilket er væsentlig lavere end tidligere. Herudover er det årlige antal inkluderede km øget til 15.000. Nissan Leaf Tekna har en batterikapacitet på 40 kWh og en rækkevidde på én opladning op til 270 km i forhold til den nye målemetode WLTP som giver et mere realistisk billede af, hvor langt en bil kører i praksis.

Privatleasing via Nissan Finans. Nissan Leaf Tekna40kWh MY18. Leasingperiode 36 måneder og 15.000 kilometer årligt. Samlet betaling i perioden udgør kr. 148.815,-. Alle priser er inklusiv serviceaftale og leveringsomkostninger. Priserne er eksklusiv metallak, vinterdæk, strømpakke, obligatorisk kasko forsikring, samt eventuelt ekstra udstyr, delydelse, brændstof og grøn ejer afgift. Betaling skal ske via betalingsservice. Tilbuddet gælder udvalgte farver og i et begrænset udvalg frem til 30.06.2019.

 

Kommentarer