DEL

Det centrale punkt i den nye Leaf 3.Zero e+ Limited Edition er et Intelligent Power-optimeret batteri. Det vejer 25 % mere og har en 55 % højere energilagringskapacitet. Med et innovativt design og en intelligent konstruktion indeholder det nye batteri med højere ydelse 288 celler, hvilket skal sammenlignes med de 192 celler i 40 kWh-batteriet. På vejen vil 62 kWh-batteriet i Leaf 3.Zero e+ Limited Edition levere ca. 40 % længere rækkevidde i forhold til Leaf 3.Zero med 40 kWh-batteri. 

Leaf 3.Zero-modellerne bliver desuden udstyret med en 8” infotainmentskærm, som giver mulighed for flere onlinetjenester som eksempelvis dør-til-dør-navigation. En helt ny og forbedret NissanConnect EV-app vil også være tilgængelig, når Leaf 3.Zero kommer til salg i Europa. Leaf 3.Zero er udstyret med 40 kWh-batteriet, som havde stor succes i 2018. Nye karrosserifarver og tofarvede kombinationer fuldender udvalget.

Begge Leaf 3.Zero-modeller vil være udstyret med e-pedal og Propilot. Disse vigtige intelligent driving-teknologier giver en helt ny køreoplevelse. e-pedalen giver de fleste en ny kørefornemmelse, hvor føreren kan sætte i gang, accelerere, decelerere og standse udelukkende ved at bruge speederen. Det giver en nem og komfortabel kørsel.

Propilot er en avanceret førerassistentteknologi, som fungerer ved kørsel i én vognbane på motorveje. Systemet gør det muligt for bilen at standse, sætte i gang og blive midt i vognbanen ved kørsel med høj hastighed og ved køkørsel. Teknologien reducerer stress og træthed under kørslen og giver føreren større tryghed bag rattet.

For at kunderne skal føle sig helt trygge er batterierne i Leaf 3.Zero og Leaf 3.Zero e+ Limited Edition omfattet af den samme Nissan garanti på 8 år/160.000 km, som de øvrige udgaver af Leaf også er omfattet af.

Bilen får en højere ydelse med 215 hk og en længere rækkevidde, som forventes at blive på op til 385 km på en enkelt opladning. Priserne for Leaf 3.Zero starter fra kr. 312.500, og Leaf 3.Zero e+ Limited Edition vil blive udbudt til salg fra 357.000 kr. I Danmark vil der stadig være to års gratis strøm inkl. standardinstallation og leje af ladeboks indholdt i prisen.

De første leveringer af Leaf 3.Zero forventes at finde sted fra maj 2019, og de første udleveringer til kunderne af Leaf 3.Zero e+ Limited Edition vil finde sted fra sommeren 2019. Kunderne kan bestille Leaf 3.Zero allerede nu. Der bliver i øvrigt kun produceret 5.000 stk. Nissan Leaf 3.Zero e+ Limited Edition til det europæiske marked.