DEL

Den nye SUV fra Mitsubishi kommer til at hedde Eclipse Cross, og at dømme ud fra de første billeder af bilen, er det bestemt en bil, Mitsubishi kan være bekendt.

Mitsubishi skriver selv i en pressemeddelelse, at Eclipse Cross passer perfekt ind i Mitsubishis udvalg af SUV-modeller, ASX og Outlander:

– Eclipse Cross vil appellere til den stilbevidste forbruger med sit skarpe coupé-look og muskuløse SUV udtryk. Dertil kommer de avancerede connectivity muligheder og ikke mindst et 4×4 system, der leverer sikkerhed og dynamik, der forstærker køreoplevelsen, skriver japanerne blandt andet.

Eclipse Cross kommer i to motorvarianter. Den ene er den nye 1,5 liters benzinmotor med direkte indsprøjtning og turbo som leverer sine kræfter gennem en ny trinløs CVT-gearkasse med 8 kunstigt indlagte trin og Sport Mode med mulighed for manuelle skift. Og så kommer den i en 2,2 liters dieselmotor som er udviklet særligt til brug i den nye Eclipse Cross, og den leveres med en helt ny 8-trins automatgearkasse.

Eclipse Cross får premiere i Europa i løbet af 2018

Kommentarer