DEL

Med en baggrund på 80 års 4×4 ekspertise og 50 års udvikling med elektrisk mobilitet, lancerede Mitsubishi i 2013 SUV’en Outlander PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehichle) med dobbelte el-motorer.

Siden er det gået stærkt for japanerne. Den positive respons fra kunderne og den løbende udvikling har vendt Outlander PHEV fra at være en bil for trendsættere til en bil, der i dag udgør Mitsubishis kerneforretning på verdensplan. Outlander PHEV er Europas mest solgte plug-in hybridbil i 2015, 2016 og 2017 (kilde: JATO). Mere end 100.000 enheder er solgt i Europa hidtil. Med et akkumuleret salg på over 140.000 enheder verden over, er Outlander PHEV klassificeret som verdens mest solgte plug-in hybrid SUV.

Nu er Mitsubishi så klar med en opdateret Outlander PHEV. Den nye 2019 version har skubbet yderligere til grænserne – blandt andet med en komplet ny drivline, skarpere design og mere raffineret interiør.

PHEV systemet: Øget kapacitet og ydelse

Den nuværende Outlander PHEV har en 2.0 liters benzinmotor og en elmotor som kan køre 54 km på ren el. Mitsubishi vil endnu ikke ud med, hvor langt den opdaterede Outlander kommer til at køre på strøm, men det, der er kommet frem, er at den bliver erstattet med en større 2.4 liters benzinmotor, hvilket betyder højere drejningsmoment, bedre kørsel og generelt højere effektivitet.

  • Generatorens ydelse er øget med 10%
  • Den maksimale ydelse på bagerste motor er øget med 10%
  • Batteriets kapacitet er øget med 15%
  • Batteriets maksimale ydelse er øget med 10%

4×4-system: Flere indstillinger

I dag har 4×4-systemet (S-AWC) to indstillinger; NORMAL og 4WD LOCK. I 2019-modellen bliver yderligere to indstillinger tilføjet; SPORT og SNE. I Sport Mode øges responsen og giver føreren en mere direkte kontrol og øget køreglæde på snoede veje. I Sne Mode optimeres vejgreb på sne/glatte underlag, således kørsel i krævende forhold bliver mere trygt.

Design: Markant og sofistikeret

  • Udvendigt er designet blevet fornyet med blandt andet nye LED tech-look forlygter, rektangulære tågeforlygter, et mere markant Dynamic Shield front grill og beskyttelsesskjold foran. Bagspoileren er blevet større og sammen med det nye to-tonede 18” fælgdesign, får Outlander et mere markant og sofistikeret look.
  • Indvendigt understreger ændringerne et kvalitetsløft fremhævet blandt andet ved mere støttende forsæder samt nyt lædermateriale, redesignet gearvælger, nyt instrumentpanel, aircondition ved bagsæder mm.

Den opdaterede Mitsubishi Outlander PHEV kommer til Europa til efteråret, og den danske importør regner med, at bilen også introduceres i Danmark.

Kommentarer