DEL

Mercedes-Benz udvider E-Klasse varianterne med en smuk coupéudgave. Det betyder, at der nu er fire E-Klasse varianter; sedan, stationcar, den firehjulstrukne All-Terrain og altså den nye på holdet, en coupé med tre døre. Allerede til foråret kommer der endnu en variant når tyskerne sender en E-Klasse cabriolet på gaden.

Til at begynde med sender Mercedes-Benz E-Klasse Coupé på gaden med motorer fra 184 til 333 hk, benzin og diesel, men en E 43 med 401 hk og en E 63 med over 600 hk skulle ifølge tyske pressekilder være i vente engang i det nye år. Som om det ikke er nok, er der også vedvarende rygter om nye sekscylindrede rækkemotorer, hvilket dog ikke kan bekræftes.

De første billeder af den nye E-Klasse coupé viser, at den er knap så kantet som forgængeren. Egentlig kan man sige, at den både størrelsesmæssigt og designmæssigt lander lige i smørhullet mellem C-Klasse Coupé og S-Klasse Coupé, hvor mange har svært ved at se forskel ved første øjekast. Fra siden er forskellen tydeligst mellem de tre biler. Den nye E-Klasse Coupé har i lighed med forgængeren en lille rude ved bageste stolpe. C-Coupé har en regulær stolpe i midten mens S-Klassen ingen har.

På typisk Mercedes-Benz maner er E-Klasse Coupé spækket med alt det udstyr som blev introduceret i E-Klasse sedan. Det er eksempelvis luftundervognen, den velfungerende Drive Pilot og de to lækre kæmpe 12 tommer skærme i instrumenteringen. E-Klasse Coupé får dog til forskel fra de øvrige modeller nogle mere sportslige sæder med integrerede nakkestøtter.

Kommentarer