DEL

Der er stor vækst i salget af de rigtige SUV-modeller, og det oplever Kia i særdeleshed. Tiden hvor Kia udelukkende solgte små biler er en saga blot. Ser vi udelukkende på salget af crossovers og SUV-modeller, er Kias salg ÅTD (år til dato, red.) steget med svimlende 270% sammenlignet med samme periode sidste år.

Hos den danske Kia-importør kan direktør Rasmus Aagaard knap nok få armene ned:

  – Ser vi bort fra salget af henholdsvis Picanto og Rio, er vores bilsalg steget med 63% sammenlignet med samme periode sidste år. Hos Kia Danmark er vi godt tilfredse med den stigende interesse for vores større bilmodeller. Det bevidner, at Kia som brand har rykket sig, og kunderne i højere grad er villige til at betale mere for en Kia.

Kia Sorento bliver endnu mere attraktiv

Overgangen til WLTP har været positiv for Kias rigtige SUV, Sorento, og importøren har endda sat prisen ned.

Startprisen på Kias  syvpersoners SUV-model er nu kr. 449.999,-. Det er et prisfald for indstigningsmodellen på kr. 4.602,-. Vælger du derimod en variant med All Wheel Drive (AWD) og automatgear, er prisen faldet hele kr. 23.980,- og som noget helt nyt, kan du nu vælge automatgear til Sorento – uden også at skulle vælge AWD. Det vil sige, at du kan få en Kia Sorento med automatgear til en pris fra kr. 489.999,- mod tidligere fra kr. 553.979,-.

 

Kommentarer