DEL

Kia Rio er den seneste model, der bliver tilgængelig med GT-Line specifikationer. Det sker efter den nylige lancering af Sportage, Picanto og Sorento i udstyrsvarianten GT-line.

Den nye Rio GT-Line vil gøre Kias globale bestseller i miniklassen endnu mere attraktiv med en dynamisk turbomotor og lidt sjove køreegenskaber samt et sportsligt nyt look både indvendigt og udvendigt med inspiration fra Kias ”GT”-modeller som fx cee’d GT og Optima GT.
Rio GT-Line er udstyret med Kias 1,0-liters T-Gdi motor – en dynamisk motor, som giver god acceleration og bidrager til bilens øjeblikkelige respons takket være dens lave vægt. Fra 3. kvartal 2018 vil Rio GT-Line også kunne fås med en 1,2-liters og en 1,4-liters MPI-benzinmotor uden turbo og Kias 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse. Rio er en af Kias mest solgte biler på verdensplan, og koreanerne har allerede solgt over 54.000 eksemplarer af den nye model i Europa, efter at bilen kom til salg i første kvartal af 2017.

Udvendig har den femdørs Rio fået flotte nye designmæssige features som fx en ”tiger nose”-kølergrill i sort højglans og krom, 17” GT-Line alufælge og “ice-cube”-LED-tågeforlygter med inspiration fra lygterne på cee’d GT og pro_cee’d GT. Eksteriøret fuldendes af dobbelte afgangsrør, LED-kørelys, rudelister i krom samt tagspoiler og panellister i sort højglans.
Bilen kan fås i seks forskellige lakfarver: Aurora Black, Platinum Graphite, Signal Red, Clear White, Silky Silver og Most Yellow.
I kabinen er der en række unikke GT-Line detaljer, der matcher det atletiske eksteriør. Sæderne er beklædt med kunstlæder og stof med grå kontrastsyninger, og førerne kan nyde et nyt D-formet læderrat. Dørkontakterne og gearstangen er omgivet af nye dekor-elementer i metallak, og instrumentpanelet komplementerer disse med et nyt kulfiberlook.

Den nye Rio GT-Line kommer til salg i Danmark til april.

 

Kommentarer