DEL

Hvis du ejer din bil ved du aldrig helt, hvordan udgifterne på den vil være. En bil er som bekendt en brugsgenstand, og den slags ting kan af og til gå i stykker. 

Skifter du til privatleasing, kender du din pris. Du bliver ikke låst fast i aftaler og ulæselige klausuler. Din månedlige omkostning forbliver den samme, og bilens værditab kan du være ligeglad med, når du skal af med den igen. 

Kia har netop offentliggjort nye priser på privatleasing af den nye Ceed som har fået et mere modent og sporty design end forgængeren. Den nye Ceed har mere effektive motorer og endnu mere dynamiske køreegenskaber og et ret fedt interiør.

Selvom du ikke er i markedet for at købe en ny bil, kan du via Kias privatleasing blive godt kørende i den nye Ceed.

Med en udbetaling på 9.995,- kr. og en løbetid på 36 måneder, bestemmer du selv den månedlige ydelse alt efter dit kørselsbehov og model.

For den laveste ydelse på 2.895,- kr. i måneden får du 15.000 km årligt i en veludstyret Ceed Vision 1,0 T-GDI (120 hk) med bl.a. sædevarme i forsæder, varme i rat, Apple CarPlay, Automatisk nødbremse, bakkamera m. dynamisk guide, touchskærm og LED kørelys. Prisen gælder både hatchback og stationcar.

Er temperamentet til den større 1,4 liters turbobenzin motor (140 hk) koster det dig 400,- kr. mere. Altså får du 15.000 km. årligt for kr. 3.295,-. Igen er der frit valg mellem hatchback og stationcar.

Endeligt kan du nyde godt af koreanernes syvtrins DCT gearkasse i et velfungerende samarbejde med 1,4 T-GDI motoren og dertil lidt mere udstyr i Comfort modellen for kr. 3.695,- om måneden. Her er der tale om en stationcar.

Når du privatleaser skal du selv afholde omkostninger til brændstof, dæk og forsikring. Kia tilbyder dog en ret så attraktiv forsikring fra kr. 3.395 årligt (kasko og ansvar).