DEL

Jubilæet fejres blandt andet med en kampagne, som indeholder en jubilæumsvariant på hhv. Rio, Venga og cee’d. For at strikke en attraktiv jubilæumskampagne sammen, har KIA monteret en masse ekstraudstyr på udvalgte kampagnemodeller uden merpris for kunden.

Under jubilæumskampagnen sparer de hele kr. 21.416,- på KIAs jubilæumsudgave af Venga. Modellen hedder Venga Attraction, og den kommer med fabriksmonteret klimaanlæg, fartpilot m. speedlimiter, tågelys for og privacy glass uden beregning. Jubilæumsudgaven koster fra kr. 179.318,- for den billigste benzinmodel. Udover ovennævnte udstyr, er Venga Attraction udstyret som en Style Plus.

KIA Rio er populær blandt de danske bilkøbere, og under KIAs jubilæumskampagne er der endnu et incitament til at vælge Rio’en. Her får du en KIA Rio Comfort i en farve efter eget valg og et eftermonteret 7” navigationsanlæg med touch skærm med i købet uden beregning. Det giver en besparelse på op til kr. 15.000,-. KIA Rio Comfort har bl.a. aircondition, el-justerbare sidespejle m. varme, elruder for og bag, tonede ruder og supervision cluster. Prisen starter ved kr. 144.347,- for en 1.2 benzin.

Et flot facelift og en nedsættelse af registreringsafgiften for ikke at nævne den lille ny turbo benzin motor, har vakt øget efterspørgsel på KIA cee’d. Og KIAs jubilæumsudgave gør den ganske enkelt helt uimodståelig. Deraf også navnet KIA cee’d Attraction, hvor kunden sparer kr. 30.000,- på fabriksmonteret ekstraudstyr. cee’d Attraction modellen er baseret på udstyrsvarianten; Style Plus Clim – men udover udstyret i en Style Plus Clim, har KIA sat kryds ved 7” navigationsanlæg med bakkamera, bakalarm, 16” alufælge, LED baglygter, privacy glass, auto light control, el-ruder bag, pianoblack detaljer indvendigt, premium dørbeklædning og sædebetræk samt cromramme omkring sideruder udvendigt, kølergrill og tågeforlygter. En cee’d Attraction koster fra kr. 221.398,-, mens værdien af udstyr uden beregning er kr. 30.000,-. Attraction modellen fås som både 5-dørs og SW med tre forskellige motorer; 1.4 og 1.0 benzin samt 1.6 diesel. På diesel motoren vil det også være muligt at tilvælge KIAs 7-trins DCT.

KIAs kampagnemodeller gælder så længe lager haves.

Kommentarer