DEL

Tesla Model 3 er spækket med lækre detaljer og er et lovende bud på en rallybil. Derfor følger mange bookmakere nyhederne om Tesla Model 3 med spænding, for at sætte deres odds på bilen ved hjælp af en af ​​de mange væddemålssider, der er tilgængelige online.

En drøm af en bil

Der er rigtigt mange mennesker derude, som gerne vil have en Model 3. Uanset om du ender med at købe denne toptunede bil – eller du bare må nøjes med en prøvetur, er det helt sikkert en bil, som er oplagt til rally. Den ekstreme acceleration, det sikre styretøj og et fantastisk vejgreb gør bilen optimal til rally og konkurrencer. 

Model 3 styres med smartphone

Som sædvanligt er også den nyeste Tesla fuld af lækre features. Med en app på telefonen kan man styre alle bilens funktioner.

  • App’en fungerer som bilens nøgle og åbner og lukker bilen. – Også når man ikke er i nærheden. Man kan dog bruge et nøglekort, hvis det føles mere rigtigt.
  • På samme måde starter og slukker man Tesla Model 3 med mobilen. Her er det ikke muligt at benytte nøglekortet.  
  • Med en smartphone indstiller man også temperatur, vinduer og aircondition.
  • Placeringstjenesten styres af en app til Tesla Model 3.

Ekstrem acceleration

Den miljøvenlige elbil er ikke bare toptunet med den nyeste teknik. Den er også hurtig. På 3,4 sekunder kan bilen accelerere fra 0 til 100 km i timen. Derudover er det ikke nødvendigt at tænke på kobling og gear – udelukkende at holde foden på speederen og rattet. Den hurtige acceleration skyldes nogle helt unikke egenskaber ved Tesla Model 3.

  • Bilen har en sænket affjedring. Det skaber 100 % kontrol over den uanset vejr og vind. 
  • Derudover har Model 3 en kulfiberspoiler, der forøger stabiliteten selv ved topfart.
  • Det er muligt at få Dual Motor firehjulstræk ved levering af bilen.
  • Bilen leveres med 20” Performancehjul og bremser.

Kører langt på en opladning

Hvis man hellere vil bruge Tesla 3 til at køre lange ture, er det absolut heller ikke noget problem. Hvor mange elbiler har den udfordring, at de ikke kører særligt langt pr opladning, er det ikke noget, ejere af Tesla Model 3 skal bekymre sig om. På en enkelt opladning natten over kan bilen køre op til 530 kilometer. 

Nu i Danmark

I begyndelsen var der nogle problemer i forbindelse med produktionen af den nye Tesla Model 3. Heldigvis er amerikanerne nu oppe på at skabe 20.000 nye biler om måneden, og derfor er bilen netop også ved at blive rullet ud på det danske marked. Prisen på Tesla Model 3 begynder ved 454.000 kroner for en Model 3 Long Range. 

Kommentarer