DEL

Jaguar og Land Rover har store ambitioner – også i Danmark –  hvor man har fuld fokus på at fortsætte den markante vækst, der for alvor tog fart i 2016 med beskedne 349 solgte biler.  Væksten fortsatte i 2017. Med et salg på 537 enheder var det en stigning på 42 procent på Jaguar og 81 procent for Land Rover i forhold til året før. Men ambitionerne er større og væksten fortsætter. 

I årets første tre måneder er der således allerede bestilt 309 biler – og fremskriver man ordreindtaget kommer Jaguar og Land Rover på den anden side af 1000 solgte biler i 2018.

Det sætter naturligvis et vist pres på de to danske Jaguar Land Rover forhandlere, British MotorGroup, der holder til i henholdsvis Aarhus og Birkerød. Derfor introducerer Jaguar Land Rover nu ideen om Test Spots, hvor man decentralt kan prøvekøre udvalgte Jaguar og Land Rover modeller.

– Interessen for både Jaguar og Land Rover er øget kraftigt de seneste par år, hvilket blandt andet viser sig i langt flere prøvekørsler hos vores to forhandlere. Med den store interesse, er vi overbeviste om, at der er et stort potentiale i at være flere steder og være mere tilgængelige. Derfor afprøver vi nu ideen om Test Spots, hvor man kan prøve vores biler – et Test Spot, der altså ikke ligger hos en autoriseret forhandler, siger direktør Michael Lund fra Jaguar Land Rover Danmark.

Forsøger trekantområdet først

I første omgang tester man konceptet i trekantområdet i henholdsvis Kolding og Vejle. I Kolding er det hos GT–Biler, der i forvejen er autoriseret Jaguar og Land Rover serviceværksted. Og i Vejle vil udleveringen af prøvebiler ske gennem My Garage, der specialisere sig i salg, service og opbevaring af eksklusive biler.

– Trekantområdet er et vækstområde. Derfor har vi valgt, at det er her at vi forsøger konceptet første gang. Man booker tid online til en prøvetur, og vi tror, det kan være med til at give vores kunder en endnu bedre oplevelse, samtidig med at vi kommer ud til kunder, der ikke ønsker eller har mulighed for at køre til enten Birkerød eller Aarhus for at prøve vores biler, siger Michael Lund.

I første omgang vil det være muligt at booke prøveture på Jaguar XE, XF, E-PACE, F-PACE og Land Rover Discovery Sport, samt Range Rover Evoque. Og det udvalg har sin helt naturlige forklaring. Det er nemlig de biler, der er størst efterspørgsel på, når kunderne booker prøveture hos forhandlerne. 

Ønsker du at prøvekøre Jaguar og Land Rover på et af de to Test Spots kan det lade sig gøre via dedikerede sites  www.jaguar.dk/testspots og www.landrover.dk/testspots 

Kommentarer