DEL

Vinterferie, kun 28 dage i måneden og et vejr, der kunne tage modet fra selv den mest optimistiske. Sådan var februar. Men hos Jaguar Land Rover i Danmark, er der ingen grund til pessimisme. Med i alt 170 kundeordrer samlet i januar og februar måned er året begyndt rigtig godt.

– Det er jo ofte sådan med de første par måneder, at salget er lavt, og så må man indhente det tabte hen over året. Men sådan er det heldigvis ikke hos os. Her har vi været klar fra starten af året, siger direktør hos British Car Import, Michael Lund.

Kigger man på de to mærker er det Jaguar, der står for størstedelen af salget, og splitter man det op i modeller, så er det tydeligt, at E-Pace er den model, der sælger bedst.

– Vores E-Pace lancering er gået rigtig godt, og ganske som forudset har vi fået kontakt til kunder, der aldrig før har kørt Jaguar. Samtidig ligger vore salg af Jaguar XE og Jaguar F-Pace også rigtig godt. Vi har også formået at sælge både Land Rover og Range Rover, så det er småjusteringer vi kigger på, for at optimere salget resten af året, siger Michael Lund.

Mens vort norske broderfolk snart runder 1.000 købte I-Pace, og man i Sverige har mere end 100 kunder til bilen, så er Danmark langt fra de tal. Men der er alligevel grund til optimisme.

– Det er klart, at I-Pace ikke bliver en volumensælger herhjemme, men vi har mange interesserede kunder. Det, at vi fra begyndelsen udover almindeligt salg har kunnet tilbyde både privatleasing og erhvervsleasing, har bevirket, at vi har fået fat i en del kunder som vi netop nu er i dialog med. Samtidig har vi fået henvendelser fra en flere nuværende Tesla Model S kunder, der gerne vil skifte til I-Pace, og som kan se en stor fordel i, at vi faktisk er i stand til at aftage deres brugte Tesla. Så det skulle ikke undre mig om vi når 50 solgte i 2018 – og det synes jeg kunne være et flot resultat, siger Michael Lund.

Kommentarer