DEL

Hos Isuzu Danmark sælger man ikke bare pick-ups, men også specialudviklede løsninger til erhverv. Allerede sidste år startede den danske Isuzu importør et samarbejde med Falck omkring specialombygning af Isuzu D-MAX modeller til fleksible city-vogne til bjergningsformål i Falck. Yderligere to vogne er netop leveret til Falck. D-MAX modellerne er opbygget til særlige redningsopgaver med vægt på parkeringskældre, og andre steder med meget lidt plads, såsom kolonihaveområder og lignende. Derudover indgår de selvfølgeligt også i den daglige drift.

Jan Bo Eriksen, der er After Sales Manager hos Falck Danmark, var ikke i tvivl om valget af samarbejdspartner på de nye specialbyggede Falck vogne:

– Falck har valgt Isuzu D-MAX til opgaverne af flere årsager. Den primære er til stadighed, at D-MAX er bygget på, vel nok, markedets stærkeste ramme og undervogn. Vi er ikke i tvivl om, at den er produceret af en lastbilproducent. Bilerne er virkeligt skruet stærkt og godt sammen. Vi bruger bilerne til helt specifikke formål, hvilket ikke er småting. Og vi må konstatere at bilerne klarer opgaverne til UG.

Vi er også meget tilfredse med det samarbejde vi har med importøren, uden dem, havde det ikke været muligt at få bilerne godkendt til gadebrug, da bilerne er kraftigt ombygget. Så det er en lang og møjsommelig proces, men nu er vi i mål.

René Andersen, som er brand og sales manager hos Isuzu Danmark, udtaler: 

– Vi er rigtig glade for, at Falck har valgt Isuzu som samarbejdspartner, vi vil som importør altid gå det ekstra skridt for at finde den helt rigtige løsning til kunden. Vi er, som vores logo også antyder, den professionelle partner, og vi gør en dyd ud af at se muligheder i stedet for begrænsninger. I dette tilfælde har det betydet en virkelig tidskrævende indsats, for at få bilerne igennem forskellige tests og godkendelsesinstanser, for at få dem godkendt til det Falck har brug for. Bl.a. er totalvægten hævet, og dette skal testes og godkendes af et uafhængigt institut med hjemmel i Danmark. Uden denne indsats ville bilerne ikke kunne komme ud at køre i Danmark, da vi har nogen skærpede regler i forhold til eksempelvis Tyskland. Som sagt, er vi glade for at være kommet i mål med disse biler, og håber på, at der kommer flere og andre lignende opgaver i fremtiden.