DEL

Den splinternye Creator Expert-samlemodel bygger på en Ford Mustang Fastback fra 1967 og er udviklet i et partnerskab mellem Ford og Lego. Resultatet er en blanding af amerikansk og dansk design bestående af 1.470 klodser, der byder på det klassiske ponylogo, funktionelt styretøj, mørkeblåt karosseri, hvide fartstriber, forhøjet kølerhjelm, trykt Mustang-tekst på frontgrillen, GT-emblemer og 5-egede fælge med racingdæk.

Mustang-modellen måler over 10 cm i højden, 34 cm i længden og 14 cm i bredden og giver Lego-entusiaster enestående mulighed for at sætte deres eget præg på det amerikanske ikon med en bred vifte af sportstilføjelser, der tæller en turbolader, bagspoiler, frontspoiler, kraftige udstødningsrør og en NOx-tank.

Den autentiske replikamodel kan også opbevare mindre genstande i bagagerummet og gemmer på en detaljeret gengivelse af 1967-modellens brutale 6,4-liters V8-motor med både batteri, slanger og luftfilter under kølerhjelmen.
Derudover kan bagakslen løftes for et mere råt look, mens dørene kan åbnes og tagpanelet fjernes for bedre indblik i det detaljerede interiør med klassiske sæder, radio, funktionelt styretøj og midterkonsol med gearknop. En påtrykt Mustang-tekst på frontgrillen udgør det sidste touch sammen med GT-emblemer og et udvalg af nummerplader.

Ford Mustangs Lego Creator Expert-sæt fås i Legos egne butikker og på shop.LEGO.com/fordmustang – prisen er kr. 1.100,-

Kommentarer