DEL

Hyundai satser helhjertet på at være en af europæernes mest foretrukne bilmærker. De seneste års indsats ser ud til at bære frugt. Flere og flere bilister rundt om i Europa har fået et godt øje til Hyundai og de tigerspring, der bliver taget.

Der er derfor også stor tilfredshed at spore hos Hyundai, når det kan konstateres, at man efter startskuddet i b-segmentet i 2002 nu har passeret en million solgte biler i segmentet i Europa. Tilfredsheden er ikke mindre hos Hyundai Bil Import i Danmark

-Efterspørgslen på den nye generation i20 er et godt bevis på, at vi producerer biler, der rammer folk dér, hvor de er. Ikke bare i kraft af kvalitet og garanti, men også i kraft af flot design. Ved introduktionen sidste år var den de første måneder en solid nr. to i b-segmentet herhjemme – og den har efterfølgende ligget lunt i svinget, mellem nr. fire og nr. otte,” siger pressechef for Hyundai Bil Import, Annegrethe Skovby til biltesteren.dk.

Hyundai i20 sætter farten op med ny T-GDI motor

Fra starten af marts vil Hyundai i20 kunne fås med en nyudviklet 1.0 T-GDI motor med 100 hk. Den nye 3-cylindret T-GDI motor er et godt eksempel på, hvilke muligheder der ligger i downsizing. Den trækker pænt fra lave omdrejninger. Den byder på kraft og overskud og så er den samtidig brændstoføkonomisk og kører op til 23,3 km/l.

-T-GDI motoren er et godt valg til dem, som vil have en lidt mere sporty fornemmelse i deres Hyundai i20. Priserne på Hyundai i20, 1.0 T-GDI med 100 hk starter fra kr. 142.995.- forklarer Annegrethe Skovby.

Alle landets Hyundai-forhandlere fejrer rundingen af en million solgte biler i b-segmentet med Åbent Hus i weekenden, den 5.- 6. marts. Her vil man bl.a. kunne spare op til kr. 13.000 på den godt udstyret Hyundai i20 Trend Diesel. Man vil også kunne opleve Hyundai i20 med den nye 100 hk. T-GDI motor, og så er der også en særlig lav kampagnerente til lejligheden på bare 1,99% i variabel rente.

 

Kommentarer