DEL

Med varevognen H350, der som alle andre nye modeller fra Hyundai er specielt designet til europæiske forhold, får erhvervslivet nu en rummelig og fleksibel varevogn, der leveres med en komfort og kvalitet, der lever op til de høje krav, som erhvervskunderne stiller til deres biler. Fælles for alle varianter er stor fokus på økonomi og sikkerhed – bl.a. med start-stop-funktion for bedre brændstoføkonomi og igangsætningsassistent, der gør det lettere at sætte i gang op ad en bakke.

Matche de bedste

– Markedet for varevogne er meget konkurrencepræget, og med H350 kommer vi på driftssikkerhed, kvalitet og økonomi til at matche – og overgå – de bedste aktører på markedet, siger Annegrethe Skovby, pressechef hos Hyundai Danmark til biltesteren.dk. Hyundai har da også store forventninger til H350. Rummelighed, komfort, attraktive priser og tre års garanti uden kilometerbegrænsning gør den til det rigtige valg for mange, og den udgør et stærkt supplement til Hyundais øvrige udvalg af gulpladebiler.

Mange muligheder for indretning

Der er mange muligheder for indretning af varevognen. Hyundai samarbejder med nogle af de bedste specialister i komplette løsninger til indretning samt opbygning af både ladbiler og kassevogne. Så der er løsninger at finde for både håndværkeren med behov for reoler og skabe, montøren med udstyr til at klare en døgnvagt og chaufføren, der distribuerer fødevarer.

Skarp pris

H350 kommer i to motorvarianter – begge 2,5 liters turbodiesel med enten 150 eller 170 hk, og begge med manuel 6-trins gearkasse. Den fås i to udstyrsvarianter – Trend eller Premium, og så kommer den i to varerumslængder. Enten 5,5 meter eller 6,2 meter med plads til op til fem europaller. H350 må trække op til 3500 kg på krogen og laste op til 1500 kg. Hyundai H350 introduceres i begyndelsen af 2017 til priser fra 237.995 ex moms.

Kommentarer