DEL

Det er kun få måneder siden, at Hyundai i10 blev lanceret i en veludstyret kampagnemodel, kaldet i10 Vision. Det var en kampagnemodel der solgte godt, og nu er Hyundai klar med endnu en i10-kampagnemodel, kaldet i10 Touch.

Kan bestilles nu

Hyundai i10 Touch byder på bl.a. navigation, touchskærm, Apple CarPlay, 10 års gratis kortopdatering, Bluetooth, el-spejle med varme, fartpilot, klimaanlæg samt ratbetjening af radio og telefon. Prisen for en i10 Touch med 1.0 ECO motor er 109.995 kr. i en femdørs udgave. Kampagnemodellen står klar hos Hyundai forhandlerne i slutningen af april, og kan bestilles allerede nu.

Mindre facelift

Først på året fik Hyundai i10 et nænsomt facelift med nyt design af tågelygter, grill og kofangere, mens ændringerne indvendigt primært består af muligheden for tilvalg af flere sikkerhedssystemer. Én ting blev der dog ikke pillet ved, da modellen blev faceliftet: i10 er fortsat blandt de største i sin klasse, og selvom den befinder sig i en klassen for mikrobiler, er der fin plads til fire voksne i bilen. Hyundai i10 Premium byder endda på en ekstra sele på bagsædet.

Mere økonomisk

I forbindelse med faceliftet fik motoren, 1.0 ECO, også en mindre opgradering, og takket være en forbedret motorstyring og en gearkasse med lavere friktion, har Hyundais ingeniører fået motoren til at køre endnu længere på literen samtidigt med, at der udledes mindre CO2. Hyundai i10 1.0 ECO kan derfor køre op til 25,0 km/l ved blandet kørsel (EU-norm), og CO2-udledningen er reduceret fra 98 til 93 g/km.

Kommentarer