DEL

Hyundai i10 Life er blandt mere end 20 kandidater kåret til at være ”årets mest økonomiske pendlerbil” i en analyse fra bilpriser.dk. Og det bekræftes kun yderligere, når Hyundai her i november kører et særligt tilbud på i10 Life, som dermed også bliver Danmarks billigste bil. Modellens pris sættes ned med mere end 8.000 kr., og dermed bliver det muligt at være kørende til en pris af kun 84.888 kr. – endda med markedets bedste garanti på hele fem år uden kilometerbegrænsning.

-Med det nye tilbud på i10 Life får man ualmindeligt meget bil for pengene. Og man får derudover også en bil, der er exceptionelt økonomisk i drift. Hyundai i10 Life går op til 25 kilometer på literen, så omkostningerne til transport på budgetkontoen bliver ganske overkommelige med denne model. Med efterårstilbuddet får man derfor mulighed for at få fat i Danmarks mest økonomiske og billigste mikrobil i et og samme køb, siger pressechef i Hyundai Danmark Annegrethe Skovby.

Pænt rummelig

Pak alt det nødvendige til turen – og lidt til, for i Hyundai i10 Life er der overraskende godt med plads. Selvom modellen ikke fylder meget udadtil, og dermed er ret nem at manøvrere i byens tætte trafik, er i10 kendt for sin rummelighed – også i bagagerummet. Hyundai i10 er nemlig både førende i forhold til plads i kabinen, og så har den et af microklassens største bagagerum på 252 liter, og 1.046 liter, hvis bagsæderne lægges ned.

Fra 942 kr. om måneden

Da i10 blev kåret til ”årets mest økonomiske pendlerbil” blev totaludgiften uden forsikring, service og dæk beregnet til blot 1,20 kr. pr. km. over fire år og 20.000 km. Udover de lave driftsomkostninger og den yderst fordelagtige pris, er endnu en økonomisk fordel ved i10 Life, at ejerafgiften er nede på 470 kr. halvårligt. Og for de nye bilister kan Hyundai Forsikring i øvrigt tilkøbes fra 756 kr. pr. måned. Hvis man er fyldt 24 år, kan forsikringen fås for 290 kr. pr. måned.

Hyundai i10 Life kan med en finansiering via Hyundai Finans, som et led i kampagnen fås til en månedlig ydelse på ned til 942 kr., med en udbetaling på 20.000 kr. Tilbuddet baserer sig på en løbetid på 96 måneder, og varer kun så længe lager haves.

Kommentarer