DEL

Hyundai mener, at diesel er på vej ud som drivmiddel. Derfor kommer den faceliftede i20 ikke længere med dieselmotorer, men udelukkende med benzinmotorer. Det bekræfter højtstående folk hos Hyundai overfor flere tyske medier. 

Ellers kan vi fortælle, at Hyundai i20 fremadrettet får den buede frontgrill som Hyundai kalder for Cascading Grille. Taget fås fremover i kontrastfarven sort, og også omkring baglygterne er der nyt – de får ganske enkelt en helt ny form. Sikkerhedsudstyret får et nøk opad, hvor automatisk nødbremse, lane keep assists, fjernlysassistent, træthedsregistrering fås til Hyundai i20. 

Kabinemæssigt sker der ikke de store ændringer – bortset fra, at den velkendte syvtommer touchskærm nu bliver at finde i flere varianter samtidig med, at navigation bliver standard i topvarianterne. Desuden tilbydes Apple CarPlay.

Den faceliftede Hyundai i20 kommer med en en-liters turbomotor med enten 100 eller 120 hk, og en 1,2-liters uden turbo med 75 eller 84 hk. Motoren med 100 hk fås nu med koreanernes egen syvtrins dobbeltkoblingsgearkasse, DCT. Det danske motorprogram er dog endnu ikke faldet på plads. 

Kommentarer