DEL

Så er der billeder af Hyundais nye livsstilsbil: Kona, der netop har haft verdenspremiere i Milano. Bilen er opkaldt efter Kona-distriktet på Hawaii, fordi Hyundai mener, at øens energiske og unikke livsstil går godt i tråd med bilens dynamiske karakter.

Den nye Hyundai Kona kommer allerede til Danmark i løbet af efteråret, og indtil videre har vi ikke fået lov til at køre de første kilometer i den. Kona tilbydes i fire udstyrsniveauer, hvor der vil være mulighed for spændende valgmuligheder, nemlig et to farvet karosseri, hvor taget har en farve og resten af ’kroppen’ har en anden farve, som giver et smukt miks af farver.

Derudover kan man vælge mellem forskellige farvepakker til kabinen: Farvede syninger på sæderne, rattet, instrumenthuset og gearknoppen, der giver et personligt præg, alt afhængig af bilens farve og model.

Motorprogrammet vil består af to benzinudgaver en 1.0 T-GDI med 120 hk samt en 1.6-liters T-GDI med 177 hk aut. og firehjulstræk. Dieselfronten omfatter 1.6-liters dieselmotor med enten 115 hk eller 140 hk. Der er endnu ingen oplysninger om danske priser.

Kommentarer