Her er den nye Kia EV9

Et stilrent design og masser af plads er kendetegnet for den nye Kia EV9. 

Den nye KiaEV9 er bygget på koreanernes Electric Global Modular Platform (E-GMP), og den lange akselafstand og den helt flade elbilkonstruktion har givet mulighed for at skabe god plads til alle personer i bilen, hvor de kan slappe af med nærmest loungeagtig komfort på alle tre sæderækker. Bilen tilbydes med enten seks eller syv sæder alt efter kundens ønske.

Personerne på første og anden sæderække har mulighed for at læne sæderne tilbage og slappe af, mens EV9 lades op. En anden sædekonfiguration giver mulighed for at dreje sæderne på anden sæderække 180 grader, så passagererne hér kan sidde face to face med passagererne på tredje sæderække. Sæderne på tredje sæderække er forsynet med kopholdere og ladestik til mobilen.

Det åbne, flydende panoramiske instrumentpanel går fra rattet til midten af bilen. To 12,3” touchskærme, der er integreret med et 5” segmentdisplay, forbedrer den digitale oplevelse med nem betjening af bilens funktioner. Helt i tidens ånd er antallet af fysiske knapper desværre holdt på et minimum. Stort set alle features styres via infotainmentskærmen.

Midterkonsollen har mange opbevaringsmuligheder inklusiv et rummeligt opbevaringsrum nederst.

Hvordan Kia EV9 bliver specificeret; rækkevidde, motorprogram, udstyrspakker og lignende må vi vente endnu et par uger med at få at vide.

Del artikel

Har du også læst?