DEL

ID.3 er en all-rounder, der passer perfekt ind i hverdagens kørsel. Den er kompakt og nem at manøvrere som en mindre bil, samtidig er den rummelig som en mellemklassebil. Den kombinerer fascinerende design med innovativ teknologi og en imponerende rækkevidde. ”, fortæller Silke Bagschik, chef for salg- og marketing af ID.- familien.

Volkswagens ID.3 åbner for en helt ny æra af miljøvenlig mobilitet. Denne første model i ID.-familien er produceret CO2-neutralt, og er opkoblet og online. Ligesom alle fremtidige ID.-modeller er ID.3 bygget på den nye modulopbyggede elbilsplatform (MEB), der kompromisløst er designet med til en elektrisk drivlinje.

ID.3 demonstrerer Volkswagen nye design DNA, der tydeligt signalerer, at bilen er et nul-emissions-køretøj. Designet til fremtidens e-mobilitet, bringer ID.3 et helt nyt niveau af designkvalitet med sig ind i denne bilklasse. Interiøret er nyskabende. MEB-platformens lange akselafstand kombineret med korte udhæng for og bag skaber et ekstrem åbent og rummeligt interiør-koncept, som Volkswagen kalder for Open Space. 

ID.3 er digitalisteret og udstyret med komplet nydesignede displays og funktioner , og udover det digitale instrumenthus er på midten af instrumentbordet placeret et nydesignet infotainmentsystem med 10” touchskærm, der giver føreren alle de vigtigste informationer. Samtlige betjeningselementer – også på det elektrisk indstillelige multifunktionsrat – betjenes via touchfunktioner med berøringsfølsomme knapper; kun elruderne og havariblinket betjenes stadig med ”rigtige” kontakter. Hertil kommer en intelligent ”Natural Voice”-stemmebetjening (Ikke dansksproget). Når systemet er aktiveret ved at sige ”Hello ID.”, kan føreren eller forsædepassageren tale med ID.3. Takket være trådløs App Connect er din smartphone på få sekunder koblet til bilens Bluetooth.

Ved introduktionen vil ID.3 blive tilbudt med mulighed for at vælge mellem tre størrelser af batterier. Indstigningsmodellen kommer med et 45 kWh (netto) batteri, der giver en rækkevidde på op til 330 km (WLTP). Denne koster fra 279.990 kr. Prisen inkluderer 5 år/100.000 km Service- og Reparationsabonnement samt Clever Unlimited*: hjemmeladeboks (inkl. standardinstallation), ladebrik til Clevers netværk af offentlige ladestandere. Ved siden af den kommer der en version med et 58 kWh (netto) batteri, der yder en rækkevidde på op til 420 km (WLTP) og topmodellen kommer med et 77 kWh (netto) batteri og en rækkevidde på op mod 550 km (WLTP). Takket være mulighed for hurtigladning og en ladekapacitet på 100 kW, kan ID.3 “tanke” cirka 290 kilometer rækkevidde (WLTP) på kun 30 minutter.

Batterierne er integreret i bilens bund og giver dermed ID.3 et lavt tyngdepunkt. Samtidig er ID.3 kendetegnet ved at have en optimal vægtfordeling mellem for- og bagaksel.

* Forudsætter oprettelsen af Clever Unlimited abonnement.

Clever Unlimited omfatter autoriseret standardinstallation af Clever hjemmeladeboks samt adgang til Clevers netværk af offentlige ladestandere. For den strøm der anvendes til at oplade ID.3 betaler kunden en fast pris på kr. 599/måneden (prisen kan ændres med 1 måneds varsel). Standardinstallationen omfatter autoriseret opsætning af ladeboksen og tilslutning til eltavlen. Der kan dog være forhold i forbindelse med installationen som kræver ekstraarbejde, der i givet fald betales af kunden.