DEL

Praktisk og særdeles veludstyret familiebil med rigeligt plads, automatgear og den ikoniske stjerne på køleren. Lyder det som en uopnåelig drøm? Det behøver det ikke at være. 

Lige nu kan du nemlig blive ret godt kørende i B-Klassen fra Mercedes-Benz. Priserne starter ved 359.900 kr. for benzinudgaven B 200 URBAN Plus med 156 hk og syvtrins automatgear. Vil du have fuld valuta for pengene, fås den topudstyrede B 200 Final Edition for kun 30.000 kr. ekstra til priser fra 389.900 kr.

Mercedes B-Klasse hører til i en helt særlig kategori af moderne biler. For mens B-Klassen både er komfortabel, praktisk, rummelig og lige præcis den bil, din svigermor vil elske dig for, når du giver hende et lift hjem, er den nemlig samtidig også charmerende og smuk. Det gælder ikke mindst i udstyrsvarianten Final Edition, som er proppet med udstyr. Lige nu fås benzinudgaven B 200 Final Edition til priser fra 389.900 kr., mens dieselversionen B 220 d Final Edition med hele 177 hk fås til priser fra 419.900 kr.

Ualmindeligt højt udstyrsniveau

Med Final Edition-pakken undergår B-Klassen en regulær forvandling, der med garanti vil vende hoveder på villavejen. Foruden KEYLESS GO-startfunktion, fartpilot og sportssæder indeholder pakken nemlig AMG eksteriør-styling, der med de sporty 18” letmetalfælge og sænket undervogn leder tankerne hen på alt andet end barnestole og hundebur. Sammen med de kraftfulde LED High Performance-forlygter, der lyser vejen krystalklart op foran bilen i et skarpt, blå-hvidt skær er det svært ikke at blive imponeret over indkørslens nye beboer.

Kommentarer