DEL

En opdateret navigation giver dig mulighed for at udforske alle de nyeste veje og finde den hurtigste rute til din destination. Med Fords lancering af kortopdateringer vil din Sync 3-navigation altid være opdateret med de nyeste ruter, hastighedsbegrænsninger samt tankstationer, parkeringspladser og meget mere – helt uden beregning.

Softwareopdateringen dækker hele Europa – og endda også Rusland og Tyrkiet, så næsten ligemeget, hvor ferien går hen, har du alle de opdaterede vejafgifter og ruter lige ved hånden. I opdateringen får du samtidig den seneste version af ViaMichelins Premium Points of Interests, så du undervejs også let kan finde de bedste seværdigheder, restauranter og hoteller langs din rute.

Ford-ejere får gratis adgang til kortopdateringer i syv år. Softwareopdateringen kan gratis downloades på https://www.ford.dk/ejere/ressourcer-og-support/sync/update#/ og installeres på Sync 3-systemet ved brug af en USB. Du skal blot indtaste din Fords stelnummer og søge efter seneste opdatering. Alternativt kan du også få hjælp til opdateringen på dit autoriserede Ford-værksted, når din bil er til service.

Med Sync 3 åbner der sig en verden af muligheder for brugen af din smartpone – uden at skulle tage øjnene fra vejen eller hænderne af rattet. Med systemet kan du ikke blot finde den hurtigste rute til din destination, du kan også styre alt fra musik til opkald og oplæsning af sms’er med et enkelt tryk på den store touchskærm eller med enkel stemmestyring. Når Sync 3-systemet er tilkoblet din smartphone, har systemet automatisk nødopkald, der i tilfælde af en ulykke selv ringer til alarmcentralen.

Kommentarer