DEL

Ford Performance har udviklet en ny 1,5-liters EcoBoost-motor med tre cylindre med en kombination af høj ydelse og intelligent CO2-reduktion. Den nye Fiesta ST kommer med Drive Modes for den optimale køreoplevelse i alle situationer, elektronisk lydforstærkning og B&O Play-lydanlæg.

Den nye Fiesta ST fra Ford Performance bryder med normerne og bliver den første Ford nogensinde med en ny trecylindret EcoBoost-benzinmotor på 1,5 liter. Den kraftfulde Fiesta ST får 200 hk og 290 Nm, som gør den i stand til at følge sportsmodeller i den større klasse – 0-100 km/t er overstået på blot 6,7 sekunder.

Den første trecylindrede model fra Ford Performance kommer med Drive Modes som justerer motoren, styretøjet, ESC-systemet, traction control-systemet og udstødningslyden for at give det helt rigtige setup uanset situationen.

Den nye Fiesta ST har elektronisk lydforstærkning og aktive udstødningsventiler som forstærker den sportslige lyd fra den trecylindrede motor, der også er udstyret med cylinderfrakobling for at sænke CO2-udledningen til et endnu lavere niveau.

Ford Fiesta ST har flere unikke udstyrsmuligheder som gør den mere personlig med diverse stylingpakker, SYNC3 med 8” touchscreen og B&O Play-lydanlæg.

Den nye generation Fiesta ST har verdenspremiere på biludstillingen i Genève i marts. Vi får den desværre først at se på danske plader i løbet af 2018. Indtil da må vi nøjes med billederne her:

Kommentarer