DEL

Den nye Mustang byder på et mere aggressivt look. Et look der genspejles i den nye front, der ligger lavere, den nye frontgrill der giver et mere strømlinet udseende og en forfinet aerodynamik, nye ventilationskanaler i motorhjelmen og forlygter med fuld LED. Bagerst på den nye Mustang ses en nydesignet kofanger og spoiler. EcoBoost står som standard med en todelt udstødning, mens den V8-drevne Mustang GT står med en firedelt.

Nu endnu flere muligheder

Ford Mustang bliver mere avanceret end nogensinde før med nye teknologier, flere tilpasningsmuligheder i det nye design og endnu bedre ydeevne fra motorerne. Den nye 12 tommers skærm i instrumentpanelet giver mulighed for nem tilpasning og tre separate visninger. Kan du lide en hård affjedring når du drøner af sted, eller foretrækker du bare en blød styring, der gør din kørsel afslappende? Med det nye MyMode har du mulighed for at gemme din præference i køreindstillingerne, så du let kan skifte indstilling for affjedringen.

V8’er med mere kraft

Motorer er der ikke gået på kompromis med. Den gennemprøvede 2.3 liters EcoBoost-motor er forbedret. Omdrejningsmomentet ved acceleration øges ved hjælp af ny teknologi. Den legendariske 5.0 liters V8-motor fås nu i en endnu bedre udgave der har mere kraft og den går højere op i omdrejninger end nogen tidligere Mustang.

Ny automatgearkasse

Hurtigere gearskifte, lavere friktionstab og hurtigere acceleration gør den helt nye 10-trins automatiske gearkasse til den bedste i Mustang nogensinde – og den er tilgængelig til både EcoBoost- og V8-motorer. Den nye 10-trins automatiske gearkasse vil afløse den nuværende 6-trins automatiske gearkasse.

Mere motorlyd

Selv motorlyden kan også ændres på den nye Mustang. Hvad enten du vælger en dyb rumlen eller en stille brummen, leverer den nye Mustang en lydoplevelse som aldrig før med det nye aktive udstødningssystem. Dette system kommer som standard på den nye Mustang GT i Europa og har et fuldt variabelt soundtrack, der matcher hele accelerationen.

Nye støddæmpere

Ydeevne er Mustangs kerne-DNA – at kunne tilbyde spændingen ved accelerationen, unikke køreoplevelser og en oplevelse, der sent bliver glemt, er hvad Mustang drejer sig om. De nye støddæmpere giver en bedre kørekontrol, og innovative krængningsstabilisatorer giver en skarpere styringsrespons. I Mustang Performance Package kan der tilkøbes MagneRide støddæmper-teknologi, der kan optimere kørslen i alle situationer, så man altid har en jævn kørsel.

I Danmark næste år

Den nye Mustang kommer på gaden i USA allerede dette efterår, men Europa følger hurtigt efter i starten af 2018. Priserne er indtil videre ikke kommet frem.

 

Kommentarer