DEL

En helt ny vifte af Kuga-crossovers ser snart dagens lys. Den nye generation af Kuga lander som Fords mest elektrificerede bil til dato. Både den udstyrsspækkede Kuga Titanium, den sportslige Kuga ST-Line og den luksuriøse Kuga Vignale fås i tre forskellige hybridvarianter, der leverer brændstoføkonomi uden fortilfælde.

Det omfattende udvalg består af varianterne Kuga plug-in-Hybrid (PHEV), mildhybriden Kuga EcoBlue Hybrid (mHEV) og fuldhybriden Kuga Hybrid (HEV), som kombineres med henholdsvis Fords 2,0-liters dieselmotor, 1,5-liters dieselmotor og 1,5-liters benzinmotor. Udvalget inkluderer muligheden for ottetrins automatgear.

Den helt nye Ford Kuga tilbyder endnu mere komfort med blandt andet connectivity på farten. Rækken af sofistikerede teknologier indebærer muligheden for indbygget FordPass Connect-modem, trådløs oplader og Fords SYNC 3-infotainment med 8” touchskærm. B&O-audio fås også, mens også et 12,3” LCD-display fås i instrumenteringen.

Nye førerassistanceteknologier tæller Stop & Go-funktion, trafikskiltegenkendelse og vognbaneassistent, mens aktivt kurvelys giver et klart og forudseende udsyn ved nattekørsel. Et nyt head-up-display gør det muligt at holde blikket på vejen forude, og parkeringsassistenten Active Park Assist 2 gør parkering til en leg med et enkelt knaptryk.

Den nye Ford Kuga udgør tredje generation af Fords mellemstore crossover, siden modellen blev lanceret for første gang i 2008. Ford har siden da solgt mere end en million eksemplarer af Kuga.

Den nye Kuga er derudover som den første crossover bygget på Fords nye C2-arkitektur med optimeret aero- og køredynamik, mere rummelighed i kabinen, bedre brændstoføkonomi og en vægtreduktion på op til 90 kg sammenlignet med den nuværende model. 

Det elektrificerede udvalg af Kuga forventes løbende lanceret i Danmark fra 2020.

Kommentarer