DEL

Konkurrencen i klassen for minibiler er intens, hård og ubarmhjertig. Nye modeller dukker op med jævne mellemrum, og tilbuddene bliver flere og flere. Men en model står ud som noget særligt blandt alle minibilerne, og det er Ford Fiesta. Mere end 40 års arbejde med at videreudvikle, forfine og perfektionere har gjort Fiesta til den usædvanligt komplette og attraktive minibil, den er i dag. Fiesta er en af de absolut mest populære i sin klasse på verdensplan, i Europa – og i Danmark, hvor kunderne elsker det friske design, de kompakte og byvenlige mål og selvfølgelig de for klassen unikke køreegenskaber, som bygger på forståelse for både komfort og dynamik.

Nu er den nye Ford Fiesta landet. Ford har taget al erfaringen, alt det bedste fra de tidligere Fiesta-generationer, og har skabt en endnu bedre Fiesta. En Fiesta som bevarer alt det, kunderne elsker, men også har fået langt mere luksus, infotainment og sikkerhed indbygget. Den nye Fiesta er ikke bare en minibil, den er en supermini, hvis Ford selv skal sige det.

Den nye Ford Fiesta står allerede klar hos forhandlerne til meget konkurrencedygtige priser fra 129.990 kr., men den nye Fiesta er til alle, om du vil eje eller leje – og derfor står Ford klar med et stærkt privatleasingtilbud på den nye Fiesta.

Fiesta for under kr. 2500 om måneden

Fiesta er mere voksen, veludstyret og velkørende end nogensinde før, og der er rigtig mange muligheder for at udstyre den med avanceret teknologi og store mængder komfortudstyr. Det betyder imidlertid ikke, at det er nødvendigt at sætte krydser i ekstraudstyrslisten, for Ford har valgt den særdeles veludstyrede Fiesta 1,0 EcoBoost Titanium som grundlag for leasingtilbuddet.

Fiesta Titanium starter med at imponere allerede, når man nærmer sig. 16” alufælge med 10 eger, tågeforlygter med kromringe, LED-kørelys, LED-baglygter og grill med kromindlæg stjæler billedet med det samme og viser, at der er skruet op for elegancen. Når døren åbnes, kommer det lækre læderrat med knapper til betjening af bl.a. Bluetooth og talestyring, det helt nye SYNC 3-infotainmentsystem med 6,5” touchscreen, den indirekte LED-belysning, sportssæderne til syne i den rummelige kabine. Vognbaneassistent, Aircondition, USB-indgang og elruder foran er selvfølgelig også standard i Fiesta Titanium. Hvis du kan nøjes med at køre blot 10.000 km årligt, så er den månedlige leasingydelse på kun 2.495 kr. Udbetalingen er også meget overkommelig med 4.995 kr., og det samme gælder ekstra kilometer; 5.000 kilometer ekstra om året koster eksempelvis kun 200 kr. yderligere om måneden.

Skulle du alligevel have lyst til mere, om det er luksus, lyd eller sikkerhed, kan der frit plukkes fra listen med ekstraudstyr. Merprisen per måned er lav, for lidt ekstra skal ikke koste meget ekstra, mener Ford. Førerassistancepakke 1, som omfatter Pre-Collision automatisk nødbremsesystem, aktiv fartpilot og kørecomputer med 4,2” farvedisplay koster kun 122 kr. om måneden, mens Audiopakke 3 – måske bedre kendt som B&O Play-pakken til kun 195 kr. om måneden vil være det ultimative for dig, som sætter pris på fantastisk lyd i bilen. Som en af de få biler fås Fiesta med et B&O-lydanlæg tilpasset lige netop Fiesta for at give dig en fuldent musikoplevelse. Anlægget med et 675-watts audioanlæg, 10 højttalere, subwoofer samt surroundsound er som den store 8” touchscreen med krystalklar grafik en del af Audiopakke 3.

Udstyret med trecylindret turbomotor

Under motorhjelmen på den nye Fiesta ligger Fords EcoBoost-benzinmotor på 1 liter, en trecylindret turbomotor som gør det super godt. Den kompakte og sparsommelige EcoBoost-motor er usædvanligt afbalanceret og stærk, og i privatleasing-versionen af Fiesta Titanium, som Ford-forhandlere nu tilbyder fra kun 2.495 kr. om måneden, ligger den meget populære udgave af 1,0 EcoBoost-motoren med en ydelse på 100 hk. Turboen sørger for, at hele 170 Nm er til stede helt fra de lave omdrejninger, og kraftoverskuddet giver både behagelig og sikker kørsel. Motoren er kombineret med en helt ny sekstrins manuel gearkasse, som er en af årsagerne til, at Fiesta 1,0 EcoBoost kan køre 23,3 km/l.

Finansieringsdetaljer:

FORD FIESTA TITANIUM 1.0 100HK ECOBOOST: YDELSE PR. MÅNED: 2.495 KR. UDBETALING: 4.995 KR. LEASINGPERIODE : 36 MD. ÅRLIG KØRSEL: 10.000 KM. SAMLET BETALING I PERIODEN: 94.815 KR.

Privatleasing via Ford Privatleasing. Leasingydelsen er inkl. serviceaftale, finansierings- og leveringsomkostninger. Ekskl. dæk, grøn ejerafgift, forsikring og brændstof. Mulighed for tilkøb af yderligere kilometer. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Tilbuddet gælder kun nye biler bestilt fra fabrikken og kan ikke kombineres med øvrige tilbud. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Ford Privatleasing. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Kaskoforsikring og betaling via NETS er påkrævet.

Kommentarer