DEL

En Fiesta Titanium med EcoBoost-motor med 125 hk fås lige nu til priser fra blot 1.995 kr. om måneden med en engangsudbetaling på 4.995 kr. Tilbuddet gælder så længe lager haves, og Ford har biler til hurtig levering.

Leasingperioden på 36 måneder giver desværre kun mulighed for op til 10.000 km om året, så alt afhængig af, hvor langt du har på job, skal du nok lige tænke lidt over, om du kommer til at “mangle kilometer” inden året er omme.

Typisk vil man for en ydelse på cirka 2.000 kr. om måneden med en udbetaling på omkring 5.000 kr. på privatleasing blive kørende i en mikrobil. Det vil for mange være mere i mangel af bedre muligheder i den prisklasse end et udtryk for god vilje, at leasingkontrakten bliver skrevet under for så lille en bil. Har man et kørselsbehov, der inkluderer mere end bare kørsel frem og tilbage i byen, vil mikrobilernes mangel på lydisolering, kraftoverskud og noget så simpelt som god plads hurtigt blive så store irritationsmomenter, at man har lyst til at rive kontrakten midt over.

 

Det med småt:

Privatleasing via Ford Privatleasing. Leasingaftalen er godkendt af FDM. Leasingydelsen er inkl. serviceaftale, finansierings- og leveringsomkostninger.

Ydelse pr. måned: 1.995 kr / Udbetaling: 4.995 kr./ Leasingperiode: 36 md./ Årlig kørsel: 10.000 km./ Samlet betaling i perioden: 76.815 kr.

Ekskl. dæk, grøn ejer-afgift, forsikring og brændstof. Kaskoforsikring og betaling via NETS er påkrævet. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. 

Tilbuddet gælder, så længe lager haves og kan ikke kombineres med øvrige tilbud. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Ford Privatleasing. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl.