DEL

Nissan Qashqai er uden sidestykke Europas mest solgte urbane crossover, og den er nu tilgængelig med flere opgraderinger, der yderligere styrker bilens karakter. Opgraderingerne har fokus på fire områder – et moderne nyt udvendigt design, højere kvalitet i kabinen, forbedrede køreegenskaber og tilføjelse af nye Nissan Intelligent Mobility-teknologier, der giver kunderne endnu mere komfort, tryghed og tillid.

Biltesteren.dk har som et af de første danske medier været ude at køre i den faceliftede Nissan Qashqai, og det kom der denne video ud af:

De store ændringer af Qashqai er baseret på kundernes viden og feedback, og de skal styrke bilens ubestridte førerposition i segmentet. Strukturen med udstyrsversionerne er også blevet ændret med introduktionen af top-udstyrsversionen Tekna+, som Nissan selv mener sætter nye standarder for luksus i C-SUV-crossover-segmentet.

Da Qashqai blev lanceret i 2007 var den en ægte pioner, og bilen er ofte blevet rost for sine køreegenskaber. Takket være en række forbedringer under karrosseriet er den nye Qashqais køreegenskaber nu en tand mere raffinerede end før.

Innovative teknologier er blevet tilføjet, mens andre er blevet opgraderet med nye sikkerhedsfunktioner. Til kunder, der ønsker et nyt niveau af fleksibilitet og større frihed, vil den nye Nissan Qashqai, som det bliver sagt i videoen, blive tilgængelig med Nissans selvkørende teknologi Propilot som kommer engang i begyndelsen af 2018. Propilot er første skridt på mærkets vej til selvkørende biler, hvor førerne får større frihed med mulighed for automatisering af de kedelige elementer af deres kørsel.

Propilot overtager simpelthen styring, acceleration og opbremsning i en enkelt vognbane på motorveje i tæt trafik og ved kørsel med høj hastighed. Systemet er baseret på tre teknologier – Lane Keep Assist (LKA), intelligent fartpilot (ICC) og Traffic Jam Pilot (TJP). Propilot, som er intuitivt at anvende, aktiveres via en knap på rattet i Qashqai. Informationerne vises i kombiinstrumentet mellem instrumenterne. Nissan lover, at der vil komme flere informationer om Propilot, når vi kommer nærmere på lanceringen.

Kommentarer