DEL

Audi select er et mobilitetskoncept, hvor man for en periode på 12 måneder vælger to Audi personbiler, som man har i seks måneder af gangen. Konceptet er ”all inklusive” dvs. inkl. forsikring, ejerafgift, Audi mobilitetsservice og vinterdæk med andre ord, er der altså intet at bekymre sig om.
Konceptet har kørt som pilotprojekt på det tyske marked, og Danmark er det andet land i verden, som nu indfører dette Audi koncept.

Book online

Det hele foregår online på audi.dk/select, så kunden kan sidde derhjemme og vælge mellem forskellige modeller og se priser på, hvad den faste månedlige betaling bliver ved forskellige sammensætninger af biler – når det passer kunden. Inden for de næste par måneder vil man også kunne klare betalingen online. Efter bestillingen kan man se frem til, at man ca. 3 uger senere skal hente sin bil hos en af de 8 Audi forhandlere. Her får man naturligvis en grundig gennemgang af bilen, ligesom hvis man havde købt eller leaset en Audi på almindelig vis.

Spændende muligheder

Audi select programmet indeholder modeller fra Audi A3 Cabriolet og opefter, og de er alle med automatgear, relativt store motorer og højt udstyrsniveau såsom xenon-lygter med LED kørelys, MMI navigation mv. Selvom konceptet først lige er blevet lanceret, har den første kunde allerede meldt sig og tegnet en aftale. Kunden har valgt en Audi A6 allroad i de første 6 måneder og en Audi Q5 i de efterfølgende måneder til en pris på 12.500 kr. alt inklusiv pr. måned i 12 måneder. Men hvis man f.eks. vælger at køre Audi A4 via programmet nu, og til foråret vælger en Audi A3 Cabriolet, så starter priserne ved 8.000 kr. pr. måned i 12 måneder. På www.audi.dk/select kan du derudover se priser på lige præcis den sammensætning, du ønsker.

Kommentarer