DEL

Efter afgiftsændringen på elbiler for godt et år siden er salget af biler med grøn samvittighed stagneret, men Hyundai håber på, at de attraktive salgs- og leasingpriser på IONIQ kan være med til at øge antallet af el- og hybridbiler på de danske veje. For med Hyundai IONIQ kan vi nemlig komme til at købe bil med ren samvittighed fra blot 299.995 kr. for hybrid versionen. Vil du heller lease den nye IONIQ hybrid er det også muligt fra blot 3.795 kr. om måneden.

To udstyrsvarianter

Hyundai IONIQ hybrid lanceres på det danske marked i to udstyrsvarianter: Trend med priser fra 299.995 kr. og Premium fra 339.995,-. Begge modeller er udstyret med et seks-trins automatgear og en pæn stor udstyrspakke med blandt andet navigation med dansk tale, LED-kørelys, Bluetooth, varme i forsæderne, trådløs opladning af mobiltelefon, klimaanlæg, varme i rattet, parkeringssensor og bakkamera. Dertil kommer avancerede sikkerhedsfeatures som syv airbags, nødbremsesystem, vognbaneassistent og adaptiv fartkontrol. Premium-modellen indeholder desuden bakspejl med automatisk nedblænding, blindvinkelsensor samt varme i alle sæderne.

Attraktiv privatleasing

Når den nye hybridbil IONIQ ruller ind i udstillingslokalet, sætter Hyundai to prisskilte i vinduet. Ét med salgsprisen – og ét med prisen for at privatlease en IONIQ. Med en udbetaling på 9.995,- kr. og en månedlig ydelse på 3.795,- kr. er vejen banet for, at du kan sætte dig bag rattet i den nye IONIQ hybrid, der lever op til alle tænkelige komfortkrav og med et meget højt sikkerhedsniveau for sin klasse. Ligger du yderligere 200 kr., så den månedlige leasingydelse bliver 3.995,- kr. får du Premium-modellen. Udbetalingen på 9.995 kr. er den samme. Leasingperioden er på 36 måneder med 15.000 km/år, men den danske Hyundai-importør fortæller, at det selvfølgelig er muligt at få flere kilometer mod en mindre merpris i ydelse.

Kommer også som el- og plug-in hybridbil

En af de unikke ting ved IONIQ er dens alsidighed, da den udover hybridversionen også kommer som ren elbil og senere som plug-in hybrid. Elbilen kommer til Danmark i forsommeren til priser fra 269.995 kr., mens plug-in hybriden kommer i sensommeren. Uanset udgave leveres IONIQ naturligvis med Hyundais velkendte fem års garanti uden kilometerbegrænsning.

Kommentarer