DEL

Når landets Skoda-forhandlere slår dørene op i de første to weekender i januar, så er det til danmarkspremiere på tjekkernes lille by-crossover Kamiq, der koster fra 194.995 kr. Til den pris får du en crossover med høj indstigning og godt udsyn til trafikken samt Skodas nyeste design og udstyr. Det omfatter også vigtigt sikkerhedsudstyr som frontassistent med udvidet fodgængerbeskyttelse og vejbaneassistent, der var med til at sikre Kamiq de maksimale fem stjerner hos testorganisationen Euro NCAP. Endda som en af de sikreste biler i sin klasse.

Octavia Dynamic med skarp pris

Der er ligeledes fokus på udstyr, når Skoda-forhandlerne tilbyder kampagnemodellen Octavia Dynamic til priser fra kun 239.995 kr. Octavia Dynamic er baseret på udvalgte modeller med de to højeste udstyrsniveauer, Ambition og Style. En Octavia Ambition har i forvejen udstyr som f.eks. ni airbags, frontassistent, el-sidespejle med varme og en Skoda-paraply under passagersædet. Med Dynamic følger også en dynamisk fartpilot og et praktisk multifunktionsrat i læder med styring af telefon og radio. Og da der er en helt ny Octavia på vej, er der tale om lagerbiler af den udgående model til omgående levering.

Fabia med lækkert udstyr

Der er også Fabia og Scala til omgående levering til kundedagene. Fabia er for tiden Skodas mindste og billigste model – den koster fra 129.000 kr. – men den står ikke tilbage for de større modeller, hvad angår udstyr. For eksempel har den både parkeringssensor bag, Climatronic-klimaanlæg, infotainmentsystem med DAB-radio, træthedsovervågning samt el-ruder for og bag.

Scala med smarte løsninger

Skoda Scala, som koster fra 179.995 kr., er godt udstyret allerede fra Active-udstyrsniveauet. Det byder på blandt andet basis LED-lygter både for og bag, vejbaneassistent, to USB-C-porte, eCall ­– automatisk nødkald – og Skoda Care Connect i ét år, hvor du via en app eksempelvis kan få notifikationer, hvis bilen overskrider en brugerdefineret fartgrænse eller kører ind i/forlader et brugerdefineret område. Som altid i Skoda er der også smarte Simply Clever-løsninger, der gør dagligdagen nemmere. For eksempel har Scala en praktisk folde-ud-krave på sprinklervæskebeholderen, så du ikke spilder ved påfyldning. Det er absolut også værd at nævne, at Scala har et bagagerum på hele 467 liter og er næsten lige så rummelig i kabinen som Octavia, selvom den er en kompakt bil i mellemklassen.

Ekstra tryghed med lav pris

I hele januar har Skoda-forhandlerne desuden et ekstra godt tilbud på et service- og reparationsabonnement, når du køber en Fabia, Scala eller Octavia. For kun 5.000 kr. slipper du for at skulle bekymre dig om udgifter til service og reparationer i de første tre år/45.000 km af bilens levetid.

Kommentarer