DEL

Tjekkiske Skoda er det bilmærke, som bliver anbefalet mest i en ny, stor undersøgelse af vi danskeres opfattelse af mere 300 varemærker. Skodas kunder taler varmt for Skoda, når de er sammen med familie, venner og kolleger. Faktisk så varmt, at det Skoda er Danmarks mest anbefalede bilmærke i YouGovs nye undersøgelse af brands. Dermed fastholder Skoda sin plads i kundernes bevidsthed, for Skoda var også det mest anbefalede bilmærke i sidste års undersøgelse.

Hos Skoda Danmark er direktør Henrik Blom særdeles glad for placeringen:

-Den personlige anbefaling er den stærkeste af alle, og vi er stolte over, at så mange er ambassadører for Skoda. Det viser, at vores kunder er glade for deres biler, og at de lægger mærke til vores målrettede arbejde med kundetilfredshed, siger Henrik Blom.

Ikke alene er Skoda det mest anbefalede bilmærke. Skoda er tilmed det fjerde mest anbefalede varemærke blandt alle de mere end 300 brands, som YouGov har spurgt os danskere om. Dermed placerer Skoda sig foran store og anerkendte brands som for eksempel Lego, Netflix og Rema 1000 i dette års undersøgelse, ligesom Skoda er det eneste bilmærke i top-10.

Listen toppes i øvrigt af Lærerstandens Brandforsikring foran Mobilepay og Thai Airways inden Skoda så placerer sig på en flot fjerdeplads.

Kommentarer