DEL

3600 gratis billetter til årets Dacia Picnic på Egeskov Slot den 11. juni blev revet væk. Få timer efter at tilmeldingen blev åbnet for alle Dacia-ejere, kunne Dacia i Danmark melde alt udsolgt.

Hos Renault Danmark, der jo også er Dacia importør, kan direktør Anders Gadsbøll ikke helt få armene ned. Den 4. udgave af Dacia Picnic er nemlig ikke alene vokset til dobbelt størrelse på bare fire år – den er også blevet udsolgt på rekordtid.

– Vi åbnede for tilmeldinger den 2. maj kl. 12.00, og allerede om aftenen var der udsolgt af alle 3600 pladser, mens knap 400 allerede var røget på venteliste. Så vi må virkelig sige, at Dacia Picnic på rekordtid er blevet en kæmpe succes i Danmark, siger Anders Gadsbøll.

I alt forventer Dacia i Danmark, at omkring 900 Dacia biler finder vej til Egeskov Slot, hvor portene åbnes for Dacia ejerne kl. 10.00, søndag den 11. juni. Programmet begynder med velkomst kl. 11, og så er der ellers fri adgang til alle parkens faciliteter.

Udover en gratis stor grill buffet, kaffe og kage, vil der være topunderholdning på scenen i det særlige Dacia område. Men hvem der kommer forbi i år – det er en hemmelighed indtil de står på scenen. Uden at røbe for meget, kan vi sige, at der nok skal blive mulighed for at skråle med for fulde gardiner. Desuden kåres igen i år Danmarks Flotteste Dacia baseret på billeder fra ejerne. Sammen med Dacia Klub Danmark udvælges et finalefelt på tre biler, der udstilles på dagen, og vinderen kåres om eftermiddagen.

Kommentarer