DEL

De største besparelser hentes naturligvis på de største modeller, og på Citroëns syvpersoners bil, Grand C4 Picasso, der i forvejen var ret skarp prissat, kan der nu spares yderligere 75.000 kroner. Det betyder, at man kan få plads til storfamilien for under 275.000 kroner, og så endda i en bil, der er ret godt med rent udstyrsmæssigt.

På den lille C3 kan man spare 50.000 kroner på versionen med 82 hk og udstyr som klimaanlæg, syvtommer touchskærm med Mirrorlink og Apple Car Play, fartpilot, varme i sæderne og meget mere.

Som en af tidens billigste biler er microbilen Citroën C1, der tilbydes til kun 87.990 kroner og for blot 2.000 kroner mere kan du opgradere med en syvtommer Touch Screen med Mirror Screen. Med Mirror Screen kan du se applikationer og kompatibelt indhold fra din smartphone direkte på bilens syvtommer skærm.

I samarbejde med et norsk forsikringsselskab har Citroën sammensat et forsikringsprodukt, der også tilbyder billig forsikring til helt unge kunder, der tidligere har haft svært ved bare at kunne få lov at tegne en bilforsikring. På den mindste C1 kan kunder mellem 18-20 år betale 10.152 kroner årligt, eller hvad der svarer til 846 kroner om måneden.

Tilbuddene gælder til Åbent Hus hos Citroën den 28. og 29. oktober  fra kl 11-16 og så længe lager haves.

 

Kommentarer