DEL

Den nye Berlingo er tredje generation af en bil, der, forud for sin tid, har turdet være frontløber, med alt hvad det indebærer, og trodset risikoen for misforståelser og drillerier igennem mere end 20 år.

Den nye Citroën Berlingo er mere moderne end nogensinde, og som tiden byder er den mere maskulin og bastant i sit udtryk – og som Citroën er kendt for; det bedste af to verdener. Ved at kombinere en forbedret version af den oprindelige Berlingo platform til bagenden, der giver den ønskelige funktionalitet med den nye EMP2 platform til fronten, der giver en højere og kortere forende samt øget sikkerhed, får man altså det bedste fra begge verdener. Og med en front og et look tydeligt i tråd med Citroën identiteten med to-lags-lygte-signaturen og de afrundede front-tågelygter passer den nye Berlingo godt ind i Citroën familien.

Ligeledes har den nye model fået de populære og karakteristiske Airbump på siden. Indvendigt har den et klassisk Citroën interiør med masser af opbevaringsplads til hele familien. Den nye Berlingo kommer i to størrelser: M og XL med hhv. længder på 4.40 m og 4,75 m og fås i en 5 – og 7-personers version, og den lanceres i Danmark til sommer.

Kommentarer