DEL

Hvis du forestiller dig at, at det koster en formue at være ekstravagant, så vær klar til at blive overbevist om noget andet. For Citroën lancerer nu en række ”Extravaganza”-modeller med ekstra meget lækkert udstyr til ekstra lave priser. Uanset om du vælger den lille C1, den lidt større C3, C4 Cactus eller en Grand C4 Picasso med plads til hele familien – så få du ”extravagant” lækre udstyrspakker til ”extravagant” lave priser. Det samme gælder for Citroëns nye forsikringskoncept, der, modsat mange konkurrenter, gerne vil tilbyde billig forsikring til unge kunder helt ned til 18 år.

Den lille Citroen C1, er andet end transportmidlet til singlepigen. Citroën mener selv, at den er en stilfuld bybil. Hvis du går Extravaganza, så får du en C1 med 82 hk til 89.999 kroner og som den ”extravagante ” prik over i’et følger en 7” Touch Screen og automatisk klimaanlæg med som en del af Extravaganza-pakken.

Den nye Citroen C3 er den unikke mellemstørrelse-bil, som giver dig masser af plads og komfort i et kompakt og iøjnefaldende design. Med de beskyttende airbumps og muligheden for at vælge separat farve på taget, får du en bil, du altid vil kunne genkende på parkeringspladsen. Vil du føle dig endnu mere unik, kan du vælge Extravaganza-pakken, hvor du yderligere får den store 7” Touch Screen, automatisk klimaanlæg og Follow me home-lys og meget mere med for kun 139.990 kroner.

Ligesom fortidens ikoniske biler er Citroën C4 Cactus hurtig at identificere og nem at huske. Bilen der allerede har vundet 35 priser – herunder den prestigefyldte “World Car Design of the Year 2015” og ”Årets Bil i Danmark 2015” tilfør et ekstra pift luksus og komfort med Extravaganzapakken, som indeholder automatisk klimaanlæg, sorte airbumbs og stort panoramaglastag for 179.990 kroner.

Landets Citroën-forhandlere holder “Extravaganza weekend” lørdag og søndag. Begge dagen mellem 11 og 16.