DEL

C4 Cactus er jo kåret til ”Årets Bil i Danmark 2015” og skiller sig ud med sit moderne og funktionelle design med de karakteristiske airbumps på siden af bilen. Ud over design har Citroën udviklet den med fokus på komfort og brugervenlighed samt fornuftig økonomi.

Martin Rintza og Nanna Kuld er begge meget flittige  festivalgæster, og de har indgået et samarbejde med Citroën om at eksponere bilen ved de mange festivaler rundt omkring i landet. Deres interesse for lige netop C4 Cactus hænger sammen med, at de føler at mange af festivalgæsterne også vil føle sig tiltrukket af bilens smarte design og at den er udviklet med omtanke for miljøet og simpel praktisk anvendelse. Modellen lader til at skabe den perfekte ramme for nye eventyr, hvor man glemmer hverdagen og vælger friheden.

Cactus on Tour kommer forbi Odense, Haderslev, Roskilde, Nibe, Tisvildeleje, København, Aarhus, Skarø, Skanderborg, Hillerød, Thisted, Allinge og Middelfart.

Du kan følge deres tur rundt i landet via Facebook og Instagram, hvor man kan også deltage i diverse konkurrencer. Se mere på  #CactusOnTour.