DEL

Når BMW i næste uge afslører konceptbilen BMW Concept X7 iPerformance er det ikke bare et helt nyt modelkoncept, men også en ny fortolkning af luksus. BMW Concept X7 iPerformance byder på BMW’s eDrive-teknologi i fornemt selskab med en BMW TwinPower Turbo-benzinmotor, som resulterer i en yderst effektiv og dynamisk plug-in-hybrid – deraf navnet iPerformance, som er BMW’s betegnelse for hybridbiler. Konceptbilen byder på masser af plads til seks personer, lækre materialer og et komplet infotainment-system. Indvendigt i den rummelige kabine er der seks sæder arrangeret i tre rækker og fire af dem har et individuelt design.

Respekt for traditionerne

Konceptbilen viser et bud på den produktionsklare BMW X7, som får sin debut i 2018. BMW X7 er en vigtig brik i den største modeloffensiv i firmaets historie. Siden BMW grundlagde Sports Activity Vehicle (SAV)-segmentet med den første BMW X5 tilbage i 1999, har hver efterfølgende X model dækket et nyt område og efterspørgsel. BMW X7 fortsætter denne tradition. X familiens nye topmodel udvider tilbuddet i luksussegmentet og redefinerer endnu engang konceptet. Den beviser samtidigt, at det er muligt at kombinere en stor SAV med elektrisk og emissionsfri kørsel.

Nyt ansigt til BMW X-familien

Det spektakulære eksteriør og imponerende dimensioner giver en ekstraordinær fremtoning og et ultramoderne udtryk. Fronten på konceptbilen er noget af det mest iøjnefaldende, og viser en helt ny fortolkning af de klassiske BMW elementer. Et blåt X signatur i bilens laserlys peger i retning af slægtsskabet med SAV-familien fra BMW.